Nelson Pista runkosetti: hyvää matkaa rakas kumppani

[s]Ystävät, toverit ja vähän…etäisemmätkin foorumin käyttäjät. RASKAIN SYDÄMMIN joudun toteamaan että kahdessa katuratapyörässä on yksi liikaa. Toista joutuu säilyttämään palasina sängyn alla, kun ei parvekkeellekaan halua laittaa elementtien armoille. Arvoin pitkään, että kumman pistän myyntiin, Cinellin vai Nelsonin, mutta edellisen yleiskäyttöisyys (lue: mahtuu CXP33:set talvikaturatapyöräilyä silmälläpitäen) tarkoittaa sitä että arpa osui Nelsoniin.

Eli myynnissä NELSON PISTA 60 CM RUNKOSETTI. Geometriat ja muut jutut löytyy täältä. Kauppaan kuuluu:
runko: maalipinta on ottanut hittiä useammastakin kohtaa, mutta mitään klommoja tai murtumia siinä ei ole. Ohjainlaakeri tietty mukaan.
*keula: jokunen skraidu tässäkin, kaulaputkea jäljellä 25 cm.
*muut kilkkeet:
*2x MKS ketjunkiristäjää. Herkät alumiiniset haarukanpäät VAATII tällaiset - en myy ilman.
*satulatolpan kiristin: kuvasta poiketen alkuperäinen M:part.
*tolppa + penkki: SDG I-Beam. Tolppaa jäljellä n. 28 senttiä, penkkiä paikattu. Kevyt ja hyvä setti, jos sopii omalle hanurille. Mahdollisuus jättää pois, tää varmaan =35 € jos erikseen möisin.
HUOM: kiekkoja ja muita tillbehöörejä en tässä vaiheessa myy.

*kaikki ei näy kuvassa, otan lähikuvia jos tarvii EDIT lähikuvia

Hp: 210 €. Kuljetus onnistuu Turkuun tai lähikuntiin (sanotaanko nyt että 50 kilsan säteelle) - muuten täytyy miettiä muita vaihtoehtoja. Tuon saa kuitenkin tungettua matkahuoltoon “pyörän osina” jolloin postikulut jää alle kymppiin (menee ostajan piikkiin), elleivät ole muuttuneet siitä kun Ouluun pösöä viime vuonna lähetin.

Runkosetti on ihan helvetin hyvä ajaa. Herkkä ja nopea. Soveltuu sekä radalle että kadulle. On myös kova kuin elämä, sekä hyvässä että pahassa. Kattokaa vaikka putkien paksuuksia. Eikä oo liikaa ohennettu, sillä runko + keula painaa n. 2300 grammaa. Runko on lyhyt ja korkea, (ST C-T 60/TT C-C 56,5) hatusta vedetty kuskin vähimmäismitta on varmaan 180 sentin paikkeilla - itse olen 191 cm, ja 11-senttisellä ohjainkannattimella ajoasento on ollut mainio. Jos hinta tuntuu kovalta, niin kannattaa muistaa, että ostaja saa myös palan historiaa, näitä kun ei enää uutena saa, paitsi ehkä ihan pienimpinä kokoina.[/s]

Viimeinen kuva joka pyörästä on otettu (juuri ennen lumentuloa):

[s]Ai niin, korotepaloilla etuhaarukkaan mahtuu 30-millinen Schwalbe CX Pro. Taakse menee myös, jos ketjun pituus natsaa.

Pari osaa jotka saattaa sopia tuohon [klik][/s]

Jotenkin mun sieluun vähän sattuu kun sä myyt tän.

YEAAAHH Horatio Caine CSI zoom enhance: etuhaarukassa erittäin harvinainen “yksi mopoauto vähemmän” -tarra. Nostaa varmasti keräilyharvinaisuusstatusta. Eiks tässä oo myös TQHCFR-tarra?

^kuule, munkin sieluun sattuu. Tätä on mietitty useampi kuukausi, vaikka loppupeleissä kyse on vaan kiinassa juotetuista palpaputken pätkistä. Mutta Nelson lähtee, koska Vigorellin myynnistä tulis enemmän persnettoa (vaakaputki slouppaa väärään suuntaan). Ja, kuten aikaisemmin totesin, katuratapyörien paikka ei oo sängyn alla, vaan seinällä. Ja nyt seinä on liian pieni kahdelle.

Ai niin, siinä todellakin on TQHCFR-tarra, laitettu kuvan ottamisen jälkeen.

ostaisin, jos tarttisin!

ostasin jos ei olis jo, on mitä mainioin pöörä.

Muutenkaan ei taida enää voida, sillä tää on alustavasti mennyt.

semi-ot, mutta tosta ekan postauksen kuvasta tulee jännä efekti kun skrollaa sivua hitaasti alaspäin. Tai vaikka naputtelee nuolta alaspäin.

karmolis - 19:47, 23.1.2012 » semi-ot, mutta tosta ekan postauksen [b]kuvasta tulee jännä efekti[/b] kun skrollaa sivua hitaasti alaspäin. Tai vaikka naputtelee nuolta alaspäin.
Ihme kun meni kaupaksi nopeaa ;P

Täytyy kehystää seinälle tuo Fixies and Rainbows foto.

Meniks tää sit Fredelle? :wink:

^se resistasi (resistoi? - hitto, fingliska on halveksuttava “kieli”) vastusti kiusausta tarpeeks kauan :wink:

Surullinen päivä Antsalle. Tästä teosta pitäis jo saada linna-aikaa. Siis, sä annoit sille rungolle sielun!

Nilsson on hotsittanu jo 1½vuotta mut koska tilasta ja rahasta on vuorotellen ollut pulaa niin on jäänyt hankkimatta. Kyl se alupyörä tulee sit jossain vaiheessa, harmi et nyt can’t justify.

Nelson. Ja vielä Turusta! Amiraalikamaa onnelliselle ostajalle.

myyty jo, ei tartte enää nostaa tos etusivulla…

Vielä viimeinen juttu, sit mä lopetan: oli sen verran kova pala laittaa rakas Nelson pakettiin, että netiketti tahtoi vallan unohtua. Niinkuin olis arkkua laskenut.

itsellä kans nelson on ainoa pyörähomma jonka myynti kaduttaa, missä lienet?