Ne hyvät fiilikset!

Latasin päivällä 15kg kalastusvälineitä (no joo, niitä on ehkä “vähän” “liikaa”) pyörän peräkärryyn, peräkärryn maastosinkulan perään ja ajoin 10 kilsaa kalapaikoille. Kalastuksen, saunan ja muutaman kaljan jälkeen ajoin tihkusateessa kotiin. Fillarin peräkärry on pirun hieno keksintö ja nyt vain ihmettelen miksei niitä käytetä enempää.

Vielä kaksi ja puoli viikkoa ja em. ajoneuvoyhdistelmä (ilman kalakamoja) lähtee bussilla Kaarinaan ja siitä polkien Ahvenanmaalle.

varmasti on peräkärryt käteviä. Jos olisi vahinkoja sattunut, niin niiden lasten kuljetukseen oisi minulla varmaankin moinen.

Suunnittelin jossain vaiheessa kokoontaittuvaa peräkärryä kajakin kuljetukseen. Ideana oli, että kärryssä ei olisi aisaa, vaan kehittäisin kajakin keulaan liitettävän kiinnikkeen polkupyörälle.
Sittemmin olen todennut, että aisan avulla rakenteesta saisi jäykemmän, mutta jos aisa olisi irrotettava, niin kärryn pyörät ja muun rakenteen voisi ottaa mukaan melontareissuille, joilla tietäisi olevan kajakin kuljetussuuksia.

Välillä pyörä vaan kulkee niin kovaa. Ylämäet suorastaan menee lentämällä ja vaikka mäen päällä syljen mukana lentää vitut ja perkeleet ni matka vaan jatkuu. Vielä jos sataa vettä ja rapa roiskuu. Räkä poskella ja täysiä. Ihanata :slight_smile:

Muutenki se, et pyörällä pääsee mihin vaan, itestä se on vaan kiinni. Viikko sit kävin Porvoossa kahvilla. Ens viikolla ois tarkotus ajaa mökille, noin 160 kilsaa, jos flunssasta vaan paranee ajoissa. Veikkaisin siitä tulevan melkoisen hyvän fiiliksen :slight_smile:

Todellinen “yksi auto vähemmän” -kuva tämän topicin henkeen
http://ratrodbikes.com/slides/Biking%20Airstream%20lrg.JPG

Loma alkoi tasan NYT!

MrHat - 2 weeks ago » Todellinen "yksi auto vähemmän" -kuva tämän topicin henkeen http://ratrodbikes.com/slides/Biking%20Airstream%20lrg.JPG
Eh heh, arvaas mitkä fiilikset? Peräkärry paina reilusti toista kymmentä kiloa, eikä siellä ole vielä edes tyttöystävän kiharrinta. :)

6 päivää ja 320km Ahvenanmaata pyöräkärryn takana.

Jomala, Finnström, Saltvik, Sund ja Vårdö ovat todella kauniita ja rauhallisia paikkoja. Kyliä ja ruokapaikkoja oli riittävän tiheässä. Lumparland ja Lemland ovat tyhjiä perähikiöitä. Eckerö on halpa (engl. “trashy”) turistirysä. Geta jäi vielä käymättä.

Parhaat fiilikset: Aamulla ekasta polkaisusta tulee tunne, että on jo perillä. Uinti ja punaviinin nauttiminen taukopaikalla. Stressin puute.

MrHat - 1 month ago » Suunnittelin jossain vaiheessa kokoontaittuvaa peräkärryä kajakin kuljetukseen. Ideana oli, että kärryssä ei olisi aisaa, vaan kehittäisin kajakin keulaan liitettävän kiinnikkeen polkupyörälle.
Ai niinku näin? http://bikehacks.com/canoe-bike-trailers/

Tänään lenkiltä kotiinpäin polkiessa hyvät fiilikset Lauttasaaren reunamilla kun etukumi puhkesi ja varakumissa olikin liian lyhyt venttiili. Mitäs läksin.

Tänään oli sitten pizzan takagummi päästänyt ilmat pihalle - ylläri, pari päivää suhannut meikku-keskusta-väliä töölönlahden kautta - joten nappasin ajoon neidin muutostöiden alle joutuvan sinkulan.

Ilmatilavuudeltaan isot renkaat, hieman ratageoa mukavampi kilpageo ja laiskanpulskea ajoasento. Ai että, mukulakivet ja muut epämiellyttävyydet katosivat. Hyvä meininki. Olin unohtanut miten kiva pyörä se onkaan.

Tänään oli hyvä sää ja fiilis. Väsäsin pienen videon:

Eilen todellakin oli helkkarin hyvä päivä kruisailuun. Oltiin Henkan kanssa muutama tunti liikenteessä, katsomassa miltä se ratapyörä tuntuu entisellä sinkulakuskilla. Kiroamista aiheutti häkkien käyttäminen, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt se on sitten ekaa päivää duunissa fiksillä, pakko myöntää että kylmä rinki on ahterin alla.

Tongin eilen miljoonalaatikkoa ja löysin 16-piikkisen takarattaan, minkä luulin myyneeni pois. Tänään siivosin kellarikomeroa ja siellä oli ylimääräinen 36-reikänen Open Pro, jonka olin unohtau ja joka sopis aika hyvin tohon sakemannien kusettamaan 36-reikäseen Michen etunapaan.

Pitäs tehdä tietsikalle inventaario noista romuista, niin pysyisi ajantasalla. :slight_smile:

Aamun sateen jälkeen uskomattoman kaunis syyspäivä. Aurinko paistoi, lehdet ovat kauniin keltaiset ja pyörällä kaveria moikkaamaan Sipooseen. Parasta syksyä!

samuli-1 - 1 hour ago » Aamun sateen jälkeen uskomattoman kaunis syyspäivä. Aurinko paistoi, lehdet ovat kauniin keltaiset ja pyörällä kaveria moikkaamaan Sipooseen. Parasta syksyä!
Vielä ku sipoo ois liitetty helsinkiin, ni sitä ois ku kotonaan.

aijai, sitä fiilistä kun availee kotona ameriikan pakettia joka on lipsahtanut tullin kärttyisien tätien lonkeromaisten sormien välistä… :wink:

mut toisaalta tota vähän tasapainotti se fiilis kun aiemmin päivällä flemarilla kumiluodin mäessä tippu ketjut.

karman laki?

^ai saatana. Toivottavasti ei käynyt mitään kalustovauriotakaan kamalampaa?

mitään ei varsinaisesti tapahtunut, olin jo jarruttanut vauhdin pois mäen alapäässä Hesarille tullessa kun ketju pomppasi pois rattailta, plus olin myös liikkeellä jarrullisella fillarilla. mut joo täytyy taas muistaa pitää ketjut vähän tiukemmassa tästä lähtien.

ja ai niin, kun ketju rouhi skidisti maalia pois keskiön alapuolelta niin maalin alta paljastui jänskästi esiin osa rungon sarjanumeroa jota en tiennyt siellä olevan.

Onnellisia perhetapahtuma: 2 uutta pyörää kotiin kahdessa päivässä. Ny meillä molemmilla on kolme. :slight_smile:

Pitkähkön monivaihdejakson jälkeen on tullut urakoitua nyt hieman pidempään kiintoisalla välityksellä noita kolmenkympin työmatkoja. Ai miten maistuukaan hyvältä pelkästään vetää, ei huolia jarrupaloista, ei huolia oikeasta vaihteesta, ei huolta täydellisestä kadenssista. Leveä teräksinen viiksitanko on ainutlaatuisen passeli ylämäkiä runtatessa. Runtaten, veivaten ja vispaten.

“Asiat tuntuvat luistavan, tunnen olevani parempi ihmisenä ja taiteilijana sekä koen eläväni elämäni parasta aikaa.”

1 Like