Ne hyvät fiilikset!

Tänään lenkiltä kotiinpäin polkiessa hyvät fiilikset Lauttasaaren reunamilla kun etukumi puhkesi ja varakumissa olikin liian lyhyt venttiili. Mitäs läksin.

Tänään oli sitten pizzan takagummi päästänyt ilmat pihalle - ylläri, pari päivää suhannut meikku-keskusta-väliä töölönlahden kautta - joten nappasin ajoon neidin muutostöiden alle joutuvan sinkulan.

Ilmatilavuudeltaan isot renkaat, hieman ratageoa mukavampi kilpageo ja laiskanpulskea ajoasento. Ai että, mukulakivet ja muut epämiellyttävyydet katosivat. Hyvä meininki. Olin unohtanut miten kiva pyörä se onkaan.

Tänään oli hyvä sää ja fiilis. Väsäsin pienen videon:

Eilen todellakin oli helkkarin hyvä päivä kruisailuun. Oltiin Henkan kanssa muutama tunti liikenteessä, katsomassa miltä se ratapyörä tuntuu entisellä sinkulakuskilla. Kiroamista aiheutti häkkien käyttäminen, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt se on sitten ekaa päivää duunissa fiksillä, pakko myöntää että kylmä rinki on ahterin alla.

Tongin eilen miljoonalaatikkoa ja löysin 16-piikkisen takarattaan, minkä luulin myyneeni pois. Tänään siivosin kellarikomeroa ja siellä oli ylimääräinen 36-reikänen Open Pro, jonka olin unohtau ja joka sopis aika hyvin tohon sakemannien kusettamaan 36-reikäseen Michen etunapaan.

Pitäs tehdä tietsikalle inventaario noista romuista, niin pysyisi ajantasalla. :slight_smile:

Aamun sateen jälkeen uskomattoman kaunis syyspäivä. Aurinko paistoi, lehdet ovat kauniin keltaiset ja pyörällä kaveria moikkaamaan Sipooseen. Parasta syksyä!

samuli-1 - 1 hour ago » Aamun sateen jälkeen uskomattoman kaunis syyspäivä. Aurinko paistoi, lehdet ovat kauniin keltaiset ja pyörällä kaveria moikkaamaan Sipooseen. Parasta syksyä!
Vielä ku sipoo ois liitetty helsinkiin, ni sitä ois ku kotonaan.

aijai, sitä fiilistä kun availee kotona ameriikan pakettia joka on lipsahtanut tullin kärttyisien tätien lonkeromaisten sormien välistä… :wink:

mut toisaalta tota vähän tasapainotti se fiilis kun aiemmin päivällä flemarilla kumiluodin mäessä tippu ketjut.

karman laki?

^ai saatana. Toivottavasti ei käynyt mitään kalustovauriotakaan kamalampaa?

mitään ei varsinaisesti tapahtunut, olin jo jarruttanut vauhdin pois mäen alapäässä Hesarille tullessa kun ketju pomppasi pois rattailta, plus olin myös liikkeellä jarrullisella fillarilla. mut joo täytyy taas muistaa pitää ketjut vähän tiukemmassa tästä lähtien.

ja ai niin, kun ketju rouhi skidisti maalia pois keskiön alapuolelta niin maalin alta paljastui jänskästi esiin osa rungon sarjanumeroa jota en tiennyt siellä olevan.

Onnellisia perhetapahtuma: 2 uutta pyörää kotiin kahdessa päivässä. Ny meillä molemmilla on kolme. :slight_smile:

Pitkähkön monivaihdejakson jälkeen on tullut urakoitua nyt hieman pidempään kiintoisalla välityksellä noita kolmenkympin työmatkoja. Ai miten maistuukaan hyvältä pelkästään vetää, ei huolia jarrupaloista, ei huolia oikeasta vaihteesta, ei huolta täydellisestä kadenssista. Leveä teräksinen viiksitanko on ainutlaatuisen passeli ylämäkiä runtatessa. Runtaten, veivaten ja vispaten.

“Asiat tuntuvat luistavan, tunnen olevani parempi ihmisenä ja taiteilijana sekä koen eläväni elämäni parasta aikaa.”

1 Like

Hei tää oli hyvä nosto. Vittu mikä ajokeli tuolla ulkona on just nyt, tätä kannatti odottaa viime syksystä. Tsaijaijai!

Ovikello soi äsken. Odotin jehovia tai tv-luvan tarkastajaa, mutta ei!
Siellä oli postimies, joka toi postipaketin briteistä. Uusi keula ovelle toimitettuna mitättömillä postikuluilla.
Keulan tärkein ominaisuus, eli barspinnaus on tarkistettu ja nyt voi hankkia loput osat ja siirtyä kasaukseen.
Tästä tulee vielä hyvä päivä.

Tänään rullaa hyvin ja voimansiirtokin pitkästä aikaa äänetön.

^Sama meininki.

Roskis-nishikin ketjulinja on 42mm. Tasan! Ja KMC:n ketjuissa hyvä tehdasrasva. =>
Kaikki rullaa tasaisesti ja äänettä. Jopa halpisnavan klappi on korjattu.

Satulatolppa kadoksissa. Pinna-avain kadoksissa. Paska satula. Liian hyvät polkimet rospuuttoon. Meen dösällä.

saan tänään santtupajan työstämän italokeskiön kierretapin adapterin niin ei tartte enää ruuvarilla väännellä rotsatessa, hell yeah!

ensimetrit nuorikon kanssa…

http://rok.possu.org/tsyka/gios/pikkugios.jpg

… aika kiva fiilis!

^+++++