Narkour

Eli tänne kaikki havainnot ku narkomaani painaa aidan yli Siwan kaljat käsissä ja tekee ukemin.

Nyt

lutakon best pizzerian edessä, väkivaltaverkkarit ja nopeet lasit

Fillarilla?

Fillari selässä, tietysti.

Väkivaltaverkkarit on narkouraajan kansallisasu.

tuli just somesta vastaan huolestuneen ohikulkijan kuvamateriaalia munkkiksesta.

Foliohattu suojaa

Voi vitu.

lisää foliota hattuun münkkiz

munkkizia etsittiin vähän miniälläritouhujen muodossa että takuuvarmasti saatiin hänet junaan pois kaupungista. sillä kauhukuvalla 2 kaveria haravoi 4 korttelia alle aikayksikön. peace and love.

Munarkin etsimisestä jokavuotinen synttäriohjelma?

Tarkkana Kuusamossa!

Narkouraaja tarvitsee kaikkein nopeimmat lasit:taustalle päättymättömällä luupilla vähän aiheeseen sopivaa musiikkityyliä:

Kalajoen x-gamesissa on viikonloppuna Narkour-näytös

Ot: mutta tiistaina sörkan metriksellä oli tiukka narklemania kun nuorison edustaja huito kaljapullolla kahta kurkipotkuja esittelevää vanhempaa nistiä.

Crusty - 11:54, 4.6.2015 » Ot: mutta tiistaina sörkan metriksellä oli tiukka narklemania kun nuorison edustaja huito kaljapullolla kahta kurkipotkuja esittelevää vanhempaa nistiä.
Itse näin tuossa just viikko-kaks takaperin Keskustorin kesää: iso joukko narkkareita otti vähän yhteen ja siinä sitten päälle kymmenen ihmistä löi toisiaan, potki ja hakkas päätä maahan. Huudettiin "naistenhakkaajaa", "vasikkaa" ja "pummia". Yksi makasi tajuttomana pää verta vuotaen, toista hakattiin tulppaanipuskassa ja kolmas peitteli tissiään, jonka revennyt paita paljasti. Se oli karua. Mutta hienoa oli kun poliisi tuli paikalle. Kaikki ryhtyivät auttamaan toisiaan pystyyn ettei kestat vie. Tajuton kaverikin (120kg) nostettiin pystyyn ja talutettiin hereille että pääsee pakoon. Ystävät siinä sitten lopulta vain vähän tappelivatkin. Seuraavana päivänä sama poppoo istuskeli kaikessa ystävyydessa porukalla katkenneiden tulppaanien lomassa.

Entisiltä kotikulmilta pieni tarina. Joskus takavuosina näin hienon juoksukaljayrityksen-gone-bad perinteisellä Franzeninkadun Siwalla Hesalanmäellä.

Juoksukaljamäyrikset napannut roisto juoksi kaupan ovesta kauheeta vauhtia ulos myyjä perässään, törmäsi ensimmäiseen pysäköityyn autoon, teki aika täydellisen kokovartalovoltin konepellin yli ja molemmat mäyräkoirat jatkoivat inertian voimalla katuun aiheuttaen melkoisen lasinsiru-kaljavaahto-cocktailin.

Täsmälleen samaan aikaan saapui risteykseen poliisiauto. Alkuperäinen suorittaja jatkoi juoksuaan Franzeninkatua alamäkeen, jolloin poliisiauton kajarista särähtä “Hei, älä viiti, pysähdy nyt.” - ja sankari pysähtyi, ja saatettiin takapenkille kertomaan tarinoita.

Täydellinen suoritus, täydellinen ajoitus.