MYYTY

Hep!

Karvaan pettymyksen jälkeen on tämä projekti päätynyt myyntiin. Näin käy kun amatööri ostaa “pursu projektiksi” maantie TT:n kaikilla asiaan kuuluvilla vaijeritunneleilla ja nippeleillä. Jos ei olis Mint kuntoinen NOS runko 80-90 luvun vaihteesta, olis tohtori saanu leikellä mutta kyseessä on ymmärtääkseni jonkin asteinen hienous. Olis tullu sanomista, melko varmasti.Pyörä on entisen pyöräharrastajan varastosta, sinne pyörä päätynyt 90-luvun alussa kun kaveri oli ostanut jonkun helsinkiläisen pyöräliikkeen varaston loput.

Pyörä on siis ajamaton valkoinen maantie TT ( merkki tuntematon )eli vaihde pyöräksi tarkoitettu (joillekin päivän selvää infoa, mutta itse väärinkäsityksen uhrina haluan olla mahdollisimman selvä kuvauksessa ). Eli jos et halua silpoa n. 20 vuotiasta polkupyörää joka näyttää uudelta niin tästä ei fiksiksi ole, IMO. Mukaan tulee Shimanon tuliterä italo keskiö joka ostettu kesällä kun projekti oli vielä käynnissä. Lisäksi mukana tullut ohjainlaakeri joka oli myöskin kasaamaton ja varmasti samasta varastosta eli sekin kai jonkin sortin relikki.Ja vielä pikkupussillinen nippeleitä sis. runkovaihtajan pultit, ketjunkiristäjät jousineen ja 2 kpl jarrulänkien pulttien vastakappaleita.

Pyörä on kaunis, hyvässä kunnossa ja maantie ajajalle varmasti tsekkaamisen arvoinen aihio. Kuvia saa sähköpostilla ja voin jo nyt kertoa että kuvissa on projektia eri vaiheissa, runko kuvia kaukaa ja läheltä. Kuvat ei ole mitään painotavaraa eli rakeiseksi menee jos tsuumailee.

HP 150€

Terveisin

Antero

040-8099925
antsalindgren@gmail.com

Ja jos on jotain ilmoituksen ulko asuun liittyvää niin teethän sen YV:llä ettei tuu myynti ilmotuksesta äidinkielen esseen arvostelu. Tämä siksi että luulen että sanomista tulee.

EDIT: Niin joo ja siis kromi keula tietenkin, chainstay myös kromia.
EDIT: Kuvia
EDIT: Hinta dropissa

Laita rohkeasti vain kuvia tähän lankaan. Kuulostaa hienolta rungolta ja mielestäni kuva kuuluu jokaiseen myyntiilmoon. Jo siitä syystä että jos käyttää palstaa myyntikanavana voi tällä tavalla antaa jotain pientä yhteisölle takaisin.

Uppa Lumppa ^^^^

Kuvia siis löytyy nyt linkistä!

Toka vika uppaus

Vika uppaus!

Ja vika uppaus!!

Jos syynä rungon myymiseen on ainoastaan se, etteivät dropoutit antaneet myöden fiksiksi, niin kannattaa vielä miettiä taikavälityksen vaihtoehto, ellet ole jo moista kokeillut. Keskustelua aiheesta vaikka täältä ja vaihtoehtoja täältä.

Kiitos vinkistä, oli tsekkaamisen arvoinen toisen pyörän kohdalla. Olen sen verran pätevä kaveri että kaikki projektit on enemmän tai vähemmän haastavia. Noh ehkä ajan kanssa oppii kattomaan loppuun asti tai ostamaan itselleen verstaan missä voi muokata todellissuutta, paitsi jos se on alumiinia.

Syynä rungon myyntiin on ennemminkin sen koko joka on siis iso itselleni ja se tosi asia että tästä saa joku mielettömän hienon maantiepyörän kun laittaa asianmukaiset palikat kiinni ja lähtee ajamaan.

Kiitos kuitenkin vinkistä!

Vielä sellanen korjaus että efektiivinen vaakaputki on 53,0 emäputken keskeltä satulaputke keskelle.

Menee hieman OT:ksi, mutta voisiko joku selittää miten tällaisen TT rungon efektiivinen vaakaputken pituus mitataan? Riittääkö se että otetaan mitta perinteisesti,vai pitääkö mitanauhan olla “suorassakulmassa”?

Johi - 12:32, 14.2.2011 » Menee hieman OT:ksi, mutta voisiko joku selittää miten tällaisen TT rungon efektiivinen vaakaputken pituus mitataan? Riittääkö se että otetaan mitta perinteisesti,vai pitääkö mitanauhan olla "suorassakulmassa"?
Tuota puntaroitiin Monarcin kanssa, ja tuo mainittu mitta on mitattu satulaputkesta vaakasuoraan n. ohjauslaakerin tasolle. Jos ko. runkoon pistää alkuperäiset vermeet ( TT-tangot yms.) niin pitkin laskeutuvaa vaakaputkea otettu mitta ( c-c) sopii ehkä paremmin. Jos taas fixinä ja raiserilla ajelee tanko korkeammalla niin ensin kuvattu tapa lienee parempi. Onko porukassa TT-ajajia niin osaavat kertoa parhaiten ?

JT

Uppaan nyt tän jos vaikka joku olis kasvanut yllättäen ja innostunut maantiellä liikkumisesta.

Hinta rusikoitu pohjiin