Myyty

Myyty

Vaikka ahne paskiainen olenkin, niin tarjouksia kuunnellaan kyllä myös mailitse ja YV:llä. Ja ekaan postaukseen lisätty esimerkkejä musarojusta joka voisi kelvata vaihdossa. Talvipyörän aihio täyttää harmi kyllä jo ylimääräisen vajatilan.

Vaikka ahne paskiainen olenkin, niin tiputin pyyntiä viidelläkympillä. Nyt käytännössä käyttämätön erikoismalli samaan hintaan kuin Pelagolta normaali versio, ynnä muut myyntipuheet.

Tämä on muuten edelleen jouten jos joululahjaa itselle tekee mieli, t. laiska bumppaaja.

Kevät tulee, tarvitseeko joku hyvää reppua? Nyt taas olisi rahalle käyttöä. Vielä ikävänä myyntivalttina out of stock MW:ltäkin ilmeisesti kesään saakka (ovh 600e luokkaa posteineen, paikallisilta jälleenmyyjiltä taisi kyllä saada halvemmalla kun sai). Edelleen yhtä käyttämätön kuin viime bumpikin aikaan, koska Vandal.

image

image

image

image

image

image

1 Like

Mä on ununun kanssa jälleen kerran samaa mieltä. Äkkiä jostain avatar. :smiley:

:joy: oli kirjautuessa viattomia aikoja

Mitä, eikö nukuta vielä? :slight_smile: (Mietin että oisko seuraavaksi esim. “88” avatarina hyvä)

Jos nyt tästedes vuosittain tiputtaisi hintaa 50 eurolla, eli tämänvuotinen ale (ja ikävä kyllä jo vuoden toinen vai kolmas bumppi) 350 eurosta 300:een. Nyt melkein NEW OLD STOCK erikoismalli alle normiversion hinnan :slight_smile: Tai keväällä 2023 ehkä 250 eurolla jollei tule otettua sitä ennen käyttöön!

(Haaveilen muuten rahan ohella myös siitä, että joku tarjoaisi Vandal VX:ää vaihdossa päittäin)

Bumppaillaanpa vielä kerran kesän kunniaksi, ehkä tälle nyt olisi käyttöä? :slight_smile: (Oli: myyty!)