Myyty

kaikki myyty!

stan’s-etukiekko 29-koossa:

crest mk3 -kehä, neo-napa sekä sapimin pinnat ja nippat; boost-standardille ja 6-pulttilevylle.

uusi ns. tehtaalta, mustat tarrat ja stanin teippi kiinni. hintaan sisältyy myös stanin tl-venttiili ja 180-millinen jarrulevy - joko shimano xt (sm-rt86) tai sramin centerline.

kevyt (729 g), mutta jämäkkä kiekko monenlaiseen maastoajoon. näitä mk3-kehiä on ajossa yksi tällainen cresti ja kolme archia ja ovat kokemuspohjaisesti selkeästi aiempia vastaavia jämäkämpiä.

tällainen (mutta hienommat ns. stealth/hopea-tarrat): https://www.bike24.com/p2357638.html

120 e

lisäksi lyötyy 29-koon maastorenkaita sopuhintaan 2.0-2.4-koossa. kysy, jos kiinnostaa.

nouto kumpulata tai lähetys matkahuollolla.

->pm/maili: kidscientifik[ät]gmail.com


myydyt

sram guide r -nelimäntäinen etujarru

letkua 82 cm, ulkoisia käytönjälkiä on ja mäntien liikkuvuus ei näissä ole priimaa. paloissa vielä kilsoja jäljellä. myydään ilmattuna.

https://i.imgur.com/DpuNrPS.jpg

30 e

-kona p2 plus fork 27.5+/29 -kiekoille + ns. reducer headset

ei-boost-pikalinkku-kiinnitys, suoraa putkea 165 mm jäjellä ja käpy sisällä. fsa:n laakeri 44-milliselle emäputkelle, alakooli paikoillaan (myös top cap pultteineen kuuluu settiin).

hyvä ja jämäkkä keula. lokariaisojen paikat ja jotain kiinnikepulttejakin tuossa on sivujaloissa. is-pm-adapteri mukaan 180-milliselle levylle edellä mainittujen lisäksi.

https://i.imgur.com/u0YzZx2.jpg

https://i.imgur.com/A3Nc3Or.jpg

https://i.imgur.com/7rKaO97.jpg

70 e

-fsa comet 1x-kammet ja mexa exo -keskiö

kona unitista purettu jämäkkä ajovalmis kampisetti 24-millisellä teräsakselilla, jossa 170-milliset kammet ja 32t nw-ratas. tarvittavat prikat kammille ja keskiön speiseri 73-milliselle muhville.

jonkin verran ulkoista käytönjälkeä ja toinen kuppi rouheahko sisäisesti ja ulkoisesti, mutta ei ole menoa haitannut.

tämmöiset (mutta ei boost): https://shop.fullspeedahead.com/en/cranksets/mtb/comet-modular-crankset-1x

https://i.imgur.com/R9U3C4L.jpg

40 e

wtb ranger tcs light 27.5 x 2.8 -renkaat

olleet litkutettuina ja nousivat vaivattomasti. jonkun verran ajetut, mutta kunto hyvä/erinomainen (kuvassa heijastusta, toisessa renkaassa ei ole tuollaista “sileää kohtaa”). maxxiksen sisurit saa mukaan halutessaan.

https://i.imgur.com/drWZ6yQ.jpg

https://i.imgur.com/NlfVhG2.jpg

40 e / pari

Täytyy ruveta laittamaan näihin yhden postauksen myyntilankoihin tämmöinen ns. nostonestin-postaus.

1 Like

minusta ihan ok kiekko diili tämä. ja leveistä renkaistakin sangen kohtuullinen.

en nyt ihan seuraa tätä hommaa: viikko kulunut ja hinnan alennuksia, eli mikä on ongelma?

en ole kokenut tarvetta kikkailla myynti-ilmoitusten kanssa - kamppeet menevät kaupaksi tai sitten eivät. poistelen toki myytyjä tuotteita ilmoituksesta sitä mukaa kun niitä myyn.

uudessa softassa jokainen editti ilmeisesti bumppaa ilmoitusta, jos langassa ei ole muita postauksia. voin aivan hyvin tehdä jatkossa toisen postauksen heti alkuun myyntilankoihin, niin ilmoitus ei nouse editoinnista, semminkin kun langan nostelu ei ole tavoitteena vaan potentiaalisten ostajien informointi siitä, mitkä kamppeet ovat vielä saatavilla.

en ihan ymmärrä kysymystä. olettamana on varmaankin jotain sen suuntaista, että väki tahtoisi lähtökohtaisesti “bumppailla” myynti-ilmoituksiaan niin paljon kuin mahdollista. ainakaan minulla ei kuitenkaan ole tarvetta ja jaksamista tällaiseen; nostelen, kun muistan, mutta aikaisintaan viikon kuluttua edellisestä postauksesta.

en myöskään ole perehtynyt siihen, miten mikäkin milloinkin “bumppaa”, mutta ilmeisesti ongelmana on ollut se, että uudessa softassa ilmoituksen editointi nostaa ilmoitusta. ongelmasta päästään ilmeisesti sillä, että postaa jotain alkup. myynti-ilmoituksen lisäksi. tämä on varmaan kaikin puolin kelpo toimintatapa ja ainakin itse yritän muistaa toimia näin.

ois

1 Like

120 euroa, stänin keltainen teippi ja stänin tubeless-venttiili kiinni ja vielä 180-millinen jarrulevy - joko shimano xt (sm-rt86) tai sramin centerline - messiin.

no niin - lanka nousee siis myös, jos editoi viimeistä säikeen postausta.

ihassama

1 Like