Myyty

myydään:

xc-/gg-/cx-etukiekko, käy myös mainiosti levyjarrulliseen fiksiin:

dt swissin jämäkkä holkitettu kehä (28h), dt swiss/specialized stout -napa 9-milliselle läpipultille sekä dt competition -pinnat (3x) ja messinkinippelit. hyväkuntoinen, luotisuora ja pyörii todella smoothisti. stan’s-tubeless-teippiä laitettu useampi kierros, ja tl-toimivuus testattu.

dt swissin spessulle valmistama läpipultti tulee mukaan. kuvista poiketen tarrat poistettu.

https://i.imgur.com/81tYmtQ.jpg

https://i.imgur.com/iNWF9lS.jpg

https://i.imgur.com/Z3HkMHu.jpg

50 e

nouto kumpulasta tai matkahuollotus +13,90 e

->yv/maili: kidscientifik[ät]gmail.com


myydyt:

tektro hdm285-nestelevyjarrut. yllättävänkin hyviksi havaitut kaksimäntäiset, miniraaliöljytoimiset jarrut, jotka toimivat kokemuksen mukaan myös pakkasilla. letkujen pituudet 132 ja 76 mm. mukaan saa halutessaan myös (käppäiset) tektron 6-pulttilevyt (180 ja 160 mm). jonkun verran ajettu, mutta vain vähäistä käytön jälkeä ja paloja hyvin jäljellä.

40 e

kona xc/bc-alumiiniriseri 31.8-klämpillä. ainoastaan pienet jäljet toisen puolen tupin kiinnityksestä/irrotuksesta, muutoin uuden veroinen (kuvissa näkyvä ei jälkeä vaan heijastumaa hienoista stealth-logoista). pituus 760 mm ja ranteille miellyttävästi hieman ylös- ja taaksetaivutusta.

15 e

giant connect, 80 mm, 8 astetta; jämäkkä; 10 e.

konan 31,6-alumiinitolppa. pituus 350 mm. pulteissa ruostetta ja juuressa vähän siksakkia, mutta aivan hyvä tolppa kevyellä setbackillä.

5 e

shimano sm-rt64-l -jarrulevy, 203 mm, centerlock; kunnon laikka, jolla pysähtyy; tuli kiekon mukana eikä ole adaptereita tällaiselle jytkylle:

15 e

shimano -etunapa, 15x100, 32h, centerlock-lukkorengas mukana; uusi paketissaan.

20 e

takakiekossa stan’s crest-kehä, stan’s 3.30-napa (32h) pikalinkulle, dt competition pinnat (3x) ja messinkinipat. navalla ja kehällä ajettu runsaasti, mutta selkeimmät käytönjäljet lähinnä vapaarattaan loveukset (eivät ole omassa käytössä häirinneet) ja kehän pintajäljet. napa purettu kokonaan ja putsattu kauttaaltaan. samalla vaihdettu ylihintaiset enduron laakerit, jonka jälkeen ei ajettu. pyörii todella smoothisti tämäkin. kehä suora ja stan’s-tubeless-teipillä teipattu. dt swiss rws -pikalinkku räikkämekanismilla tulee mukaan.

nää olis yhteensä satasen, eli pultin, linkun ja uusien laakereiden jälkeen hintaa jäis 20 euroa.

myyntiin cannondale c2 -stemmi 1 1/8-kaulaputkeen ja 31,8-klämpillä, 100 mm, 8 astetta; hieno muotoilu ja glossiviimeistely sekä kevytkin vielä (alle 120 g); 10 e.

läpipultti messiin etukiekkoon sekä postitus- ja vaihtomahdollisuus.

e. äh, piti editoida avauspostausta. no, napsitaan vähän hinnoista bumpin vuoksi.

kiekot ois. vaikka talvikiekoiksi tai kevään xc-/gg-/cx-projektiin.

vaihtohommat ois pop.

“tuun hakemaan tunnin päästä” -tosiostajaa ei ikinä näkynyt. takakiekolle löytyy omaa käyttöä, mutta senkin saa ostaa halutessaan. kysy.

etunen 50 e läpipultteineen. kuvista poiketen ilman (rumia) tarroja.

kiekko löytyy vielä.

tikkaa ainakin levyjarrufiksietunen sekä cx/gg/xc. takakiekoksi löytyy tarvittaessa stänin 3.30-navallinen ja crest-kehäinen kirkkailla compeilla.