myyty

myydään pelago x carhartt -fillarin orkkiskiekot. ajettu kalevankadulta kumpulaan.

hyvät ja hienot. nätti profiili ja mukavat mitat: 25 mm ulko- ja 19 mm sisäleveys. suorat ja rullaa hyvin. todella hiljainen ja nopeasti kiinnittyvä vapaaratas, jossa 18-piikkinen ratas ja lukkorengas kiinni. akseleiden mutterikiinnitys estää lipsumisen ja pitää (laiskimmat) vorot loitolla.

pakettiin kuuluu mainittujen osien lisäksi vannenauhat, trp:n 160-milliset jarrulevyt sekä 16- ja 14-piikkiset kapeat ja jonkin verran ajetut rattaat. kympin lisähinnalla saa mukaan huippukevyet racing ralph 2.1 evo, tubeless ready, pacestar -renkaat, joista toinen aivan hyvässä ja toinen hieman kehnommassa vedossa.

hp. 120 e noudettuna kumpulasta.

->pm/kidscientifik[ät]gmail.com

onkos nää kehät tubeless valmiit?

yritin pelago-langassa kysellä aiemmin josko joku olis nostellut näille kumeksia sisuritta, mutta en saanut vastausta. kehissä ei ole mitään merkintöjä, joten kokeilemalla selviäis.

sen näkee ehkä siitä kehän profiilista onko TR

jos on semmoinen kouru ja reunoilla tasangot niin saattaisi olla TR

https://gzmyu4ma9b-flywheel.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/04/Zipp_30-Course_disc-brake_road-cyclocross_wheelset_tubeless-clincher-rim-profile.jpg

negaatio - 9:19, 28.2.2017 » sen näkee ehkä siitä kehän profiilista onko TR jos on semmoinen kouru ja reunoilla tasangot niin saattaisi olla TR
Perusjuttuja. Kyllä skidi tän tietää. Tietää myös sen, ettei Pelago oo myyny tähän päivään mennessä ensimmäistäkään tubelessiin kykenevää kiekkoa.

#huomiotalous

Hintahan ei ole lainkaan hölmö, kun ottaa huomioon, että mukana on jarrulevyt ja kolme ratasta.

negsun kuvan tyyppinen profiili noissa on.

itse ainakin olen nostanut renkaita ilman sisuria myös kehille, joita ei myydä lähtökohtaisesti tr-kehinä.

e. laittaisin nämäkin tuohon segmenttiin.

kyl ton saa sisurin puolikkaalla tubelessiksi