Myyty

[s]Nyt kävi niin, ettei taloon mahdu enää yhtään projektipyörää, ja joudun raskain mielin luopumaan käppä-DBS:stäni. Käppä siksi, koska rungossa on muutama selkeä lommo, takahaarukan alaputkea tullut sisään taannoisen keskiömokan myötä ja onpa joku aiempi sankari tainnut sovitella seisontatukea takahaarukkaan, mistä Columbus SL osoittaa mieltä molemminpuoleisilla lommoilla. Kesällä lähti sitten etuhaarukasta kierteet kävelemään ohjainlaakerin kiristysmutterin kohdalta, eli etuhaarukan vaihto olisi edessä.

Etuhaarukassa on vielä 19 cm kaulaputkea jäljellä vahingoittuneisiin kierteisiin asti, eli kävisi hyvin johonkin pienempään runkoon.

Rungossa on ranskiskierteet ja tällä hetkellä Velo Orangen kierteetön 110 mm patruuna, jonka kanssa homma on toiminut ihan hyvin. Ohjainlaakeri Tange Levin vaikuttaisi olevan ihan ok kunnossa.

Geometria on hyvin tyypillinen tuon ajan maantiepyörälle, mutta keskiö on keskivertoa matalammalla, siinä 7 cm korvilla. Fiksinäkin on toiminut, ei sillä, mutta en ehkä lähtisi kovin leveillä polkimilla liikenteeseen.

http://i.imgur.com/ZeazQqU.jpg nykytila
http://i.imgur.com/yJwCahV.jpg kesäinen kokoonpano

Mitat
Vaakaan 58 cm
Pystyyn 60 cm
BB drop n. 7 cm
Haarukassa kaulaputkea 19 cm
[/s]

Myyty