MYYTY: WTB ST-1 29" vannesetti jarrulevyilla ja takapakalla

Pari kertaa koeajetut vanteet markettimaasturista. Sunracen 11 vaihteinen takapakka yhdellä ylisuurella rattaalla. Shimanon HB MT-200 navat pikalinkuilla. 160 mm kiinnipultatut jarrulevyt. Nouto Kouvola tai Helsinki (mahdollisesti) tai Posti ostajan piikkiin.

En oikein tiedä paljon näistä pitäisi pyytää, eli maastopyöräilijä, tarjoa jotain suht järkevää (useita kymppejä) tai vaihtoa fiksijuttuihin, esim kiva runkosetti 56"? tai saa ehdottaa mitä vaa.

-heikki

Auttaja Otto says: Pelkkä 11s maastopakka on jo itsessään viidenkympin arvoinen, kaikki alle satasen tarjoukset on mielestäni hävyttömiä lowballeja. Hope this helps, GLWS.

Hei, kiitos Odie infosta. Mitä jaksoin googlailla, niin esit kehät on halvimmasta päästä, n 35 euroa. Ei ole tullut vielä tarjouksia, kyl varmaa sopiva hinta/vaihto löytyy.

Up. Ja pieni korjaus: takapakkahan on siis 10 rattainen! hups. Täsmennetään hintapyyntöä vaikka 120 euroon, saa yhä tarjota ja täsmennetään vaihtistoivetta: vaikka kuinka kärsiny Dolan Pre Cursa 56" runkosetti, mieluiten keskiöllä ja haarukalla, voin maksaa vähän lisää jos hyvä.