MYYTY: Wanha Bianchin runkosetti (56cm)

Jeppis joo eli tommonen kiesuksen aikainen Bianchin kommuutterirunkosetti olis turhakkeena nurksisa pyörimässä. Liian iso itselle eikä nyt pyöriä muutenkaan mahdu enempää nurkkiin. Kunto on ikäisekseen hyvä+ vaikka toki siellä täällä näkyy ruostetiploja (joskin harvassa). Jos kunnostaisin tämän niin luultavasti vain hioisin ruosteet pois ja laittaisin lakkaa päälle. Sen verran uniikki on tuo maali tuossa. Muhvit ovat myös varsin nätit.

Kriittiset mitat ovat: 56 cm pystyyn (c-t) ja 55 cm vaakaan (c-c).

Mukaan saa Ofmegan kunnossa olevan ja kiillotetun ohjainlaakerin, ehjän ja originellin keulan (jonka kromilipareen myös kiillotin) sekä alkuperäisen ja ehjän kiilakampikeskiön (keskiöhän on mallia italo eli 70mm leveä). Keskiön voinee konvertoida modernimpaan. Kuvien ottamisen jälkeen putsailin vielä runkoa rätillä ja mömmöillä joten on puhtoisempi kuin kuvissa. Maalista vielä sen verran, että ilmeisesti auringossa haalistunut mutta nyt vielä alkuperäistä mysteerisempi sillä nyt se vaihtelee tummahkon punertavan ja pinkin välillä (sis. metallinhilettä). Havainnekuvia täältä:

Kaippa tästä 60e uskaltaa pyytää. Jos itku pirahtaa muutaman euron tähden niin saa toki tarjota. Tästä kylän hienoin kommuutteri tai letkeägeoinen retkipyörä erinäisiin rientohin! Sijainti Joensuussa ja ostaja maksaa Itellat. Joensuulaiselle ostajalle voin tarjota mukaan jotain aiheeseen liittyviä osia myös jos on tarvis.

Et sitte lukenut ohjeita? Rungon koko mukaan otsikkoon.

asb - 19:44, 28.11.2012 » Et sitte lukenut ohjeita? Rungon koko mukaan otsikkoon.
Pääsi näemmä unohtumaan. Kiitos kun muistutit. Korjasin otsikon oikeanlaiseksi. ELI myyty.