Myyty: Tunturi Urban -runko 55x56

Myyty Myynnissä Tunturi Urban -runko. 55cm(c-t), 56cm(c-c).

Brittikierteet, 27,2mm tolpalle. Columbus Cromor -putket, liitetty muhveilla. Vaijerinviennit ja korvake poistettu varovasti, mutta tökerösti. Vaakaputkessa edelleen pienet klunssit jäljellä. Takahaarukan alaputkea lintattu aavistuksen omatoimisesti, jotta kammet mahtuu kivammin. 42mm ketjulinjalla mahtuu ainakin 42-piikkinen ratas, tuskin juurikaan isompi. Renkaiksi mahtuu 32mm. Fillari Helsinki -tarra vuodelta 2009, vintits, semirare ja instant street cred. Jälkimmäistä lisäämässä ruma musta vasaralakkapinnoitus ja naarmuja, ei kuitenkaan lommoja.

Sisältää hyväkuntoisen ohjainlaakerin.

Kuvassa keskellä:

En postita. Sijainti Vaasa/Helsinki.

Hinta 70e. Myyty

Pakko puuttua sen verran, että ainakin mun urbanissa Keskiön kierteet on ranskikset ja 49 ratas mahtuu juuri ja juuri ketjulinjan ollessa 42mm…

Saatan olla väärässäkin, mutta näin mun pyörässä.

Tässä on brittikierteet. Kuvanottohetkelläkin pyörässä oli shimpan kasetti.

42-piikkisen kanssa mulla saattoi olla ketjulinja aavistuksen kapea, 41,2mm tjsp. mutta tilaa isommalle rattaalle oli todella niukasti.

Ootko ihan varma että kyseinen runko on urban?

Kuulostaa vaan hassulta… Näitähän tehtiin miehille vain vuonna 1989.

Vaakaputkessa oli tarra, jossa luki Urban. Ja rungon alkuperäiset maalit oli samanlaiset kuin tän langan aloitusviestissä esitellyssä. Ja alkuperäiset osatkin oli samanlaiset kuin kuvassa. Eli ilmeisesti samanlaiset maalit kuin sullakin.

On se jännä.

Mielenkiintoista tosiaankin…

Vieläkin myynnissä. Edelleen Vaasassa, mutta taidan mennä viikonloppuna käymään sielä, joten voin tuoda tarvittaessa Helsinkiin.

onks tästä olemassa jotain parempia kuvia?