Myyty: sinkula Kuraharawa

ELIKKÄS:

Myyty pyyntihinnalla noutajalle.

Kai munkin pitää jotain joskus myydä. Tarjolla sinkula Kuwahara Dirt Spirit.

-Runko: Astrix Sports Union, 7005 allua väliseinällä ja liukudropseilla. Taka-akselia saa säädettyä n.25mm.
-Keula: Marzocchi Bomber Dirt Jumper 3, tää on viä Italiassa valmistettu.
-Ohjaamo: OS Hussefelt, stemmi 60, tanko 680, tupit aika kuluneet Syncrosit.
-Voimansiirto: 38X17, veivit Hussefelt, joku 7075 allu ratas, takana rautanen sinkularatas. Keskiö Howitzer ja ketjunohjain on joku Truvativ. Polkimet jotku Aimin flätit.
-Jarru: Avid Juicy 5, 203 levyllä.
-Pyörylät: Alexrims FD26 antisnakebitet, eessä 20mm Novatecci, takana pikalinkku-Formula. Vanteensuojina 57mm Tabletopit.

Tää on kyllä hieno fillari. Menee täysin tunteettomasti kaikista röykyistä. Mutta mun mielenkiinto on enempi teräsrunkosissa fixijäykkiksissä. Ostin tän kun kuvittelin käyväni Mustassavuoressa jne. No enpä oo käynyt. Tavallista polkuajoa on tullut jonkun verran harrastettua.

Vanha myynti-ilmoitus löytyy Fillaritorilta, topic/25354, nykykuosin mukaisia kuvia saa kännykkään.

Hinta on 300€, mikä on sama kuin ostohinta. Olen korjannut takalappujen pilalle menneet kierteet helikoilla ja vaihdoin sekalaiset kiinnitysruuvit kunnollisiin kovempiin. Samaten vääntyneet säätöruuvit vaihdoin kunnollisiin kovempiin. Jarru on ilmattu ja vetää kunnolla lukkoon. Häiritsevät monivaihdevarusteet on poistettu ja sinkulointi suoritettu määrämittaisilla holkeilla.

Rungon mitat ja muuta infoa: ASTRIX Sports Union - Mountain Cross / Dirt Jump

Tavara on Nokialla ja sillä saa ajaa mettässä koeajot jos haluaa.

Vaihtorahana vois käydä ehkä isohko laatuteräksinen 29"maasto- tai 26"cruiserfillari, siis joku BMXcruiser-luokan vehjes millä voi klunkkailla mettässä ja radalla.

Taikka NESsi jossa on SuperMarioBros. 1-3 ja kaks ohjainta. '90-luvun Suomen MAD-lehdet, mielellään kokonaisina vuosikertoina kiinnosta. Samaten aiheeseen liittyvät pokkarit yms. Corto Maltese-, Judge Dredd-, Asterix- ja Lucky Luke-albumit kiinnosta. Hyvä pontikkapannu ja isot käymispullot, semmoset happopullot kiinnosta. 1,6 CVH käy kanssa vaihdossa!!!

Lähetän minne tahansa ja toimitankin lähimaille jos satun joskus tässä autolla ajamaan. Nouto on tietty ykkösjuttu.

Peace love and PM, tänks.