Myyty: Robin Hood -pyörä

Myynnissä siis Robin Hood -merkkinen polkine. Ilmeisesti jotain Raleighin jenkkimarkkinoille valmistamaa tuotantoa. Tämä yksilö on löydetty Kierrätyskeskuksesta ja siitä piti tehdä vaimolle käyttöpyörä, mutta nyt se on seissyt tallissa jo hyvän aikaa.

Vehje on muuten käyttökunnossa, mutta takakumi on tyhjä. Kuvista poiketen pyörä on tällä hetkellä yksivaihteinen, koska tuo vaihtaja oli niin solmussa, ettei sitä saanut enää elvytettyä. Fillarissa on kuitenkin paikallaan alkuperäinen neli(!)lehtinen takapakka. Joku ryökäle on varastanut myös vaijerikiinnikkeet, joten piuhat kulkevat tökerösti nippusiteillä.

Espoossa sijaitsee, mieluiten nouto. Pk-seudulla toimitus saattaa onnistua. Mielellään en postittele, mutta saatan harkita sitäkin. Kuvia, voit katsoa, vaikket olisi liittynyt: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1284017796096.32079.1699671747&type=3&l=f6151aa44c
Siis tuo kultainen.

fillari on myyty

Yhteydenotot mieluiten s-postiin: petterimurtomaki(tiiätmikä)gmail.com

kultanen, robin hood ja kuljetuskapasiteettia riittää = the Dyykkauspyörä

harkitaan harkitaan

^itellä kävi ihan sama mielessä.

Nätti on!

Tohon vois laittaa takanavaks sellasen, missä vaihde vaihtuu pienemmästä isommaksi polkaisemalla taaksepäin… mikäs sen nimi onkaan?

^ duomatic

Koko kiinnostaa, summittainenkin riittää. Painaa varmaan tonnin?