MYYTY: retroteräsmaasturitalvibaaripyöräsinkulaprojekti

M Y Y T Y

Teräsrunkoinen Kona jostain 1990-luvun alkupuolelta, mallista ei tietoa. Mitat noin 58cm vaaka ja 48 pysty, onks se nyt sitten 20" vai 22" maastomiehille?

Aataminaikuinen Marzocchi hyppykeppikeula, Richey Logic cantijarrut+palat takana, Deore XT jarrukahvat ilman vaihtajia, Araya VP20 kehät, Suginon kammet, Konan lähemmäs puolimetrinen in-line tolppa, satula ja flättipolkimet jne. Periaatteessa ajokuntoinen kompliitti alkuperäisosilla MUTTA vaihdeosat ja etujarrun länget, jarrukaapeli(t) kuorineen sekä tupit puuttuu. Pyörä on yksivaihteistettu 42 x 18 välitykselle sinkulakitillä ja halflink-ketjulla ilman ketjunkiristintä.

Mukaan tulee yksi Bontrager 2.5" nappularengas, tarakka, takalokasuojan tynkä, kaksi pienempää eturatasta, takapakka ja etujarrusilta.

Vähän kiinnostais kyl, mutta nyt ei kyl pysty.
Eiköhän toi jollekin poolo-/talvipyöräks kelpaa.

Posteljooni toi viimein sinkulakitin joten projekti liikahti pykälän eteenpäin, nyt siis kaupan valmiiksi sinkuloitu pyörä.

Enää jarrut puuttuu, ellei Ted Shredin tyyli kiinnosta…

Tedi tekee Vans-tennarista aika pikaseen muussia.

Oivoi, on kyllä hieno Kona. Tohon viel Project Two keulille niin oisin ihan muna tulessa. Sääli kun ei oo tolle tilaa, kokokin natsais.

Nimim. Kona-dena