Myyty: Pashley Clubman 21,5"/54cm konversio

Katuradan houkutus kävi turhan kovaksi joten kokeillaan jos laatuteräksiselle konversioaihiolle löytyisi täältä uusi koti. Ajoin tästä fiksikiekon lukkorattaan kierteet paskaksi, joten myydään jalkajarrukiekolla. 21,5" runkokoolle ajajan pituussuositus on 175-183 cm.

Runko on Reynolds 531:stä muhveilla, ei kaapelipidikkeitä tai pullotelineiden paikkoja, lokasuojakiinnikkeet ja paikka takavaihtajalle kuitenkin löytyy. Dropit aukeaa eteenpäin, sellaset retromaantietyyliset. Haarukoissa hyvin tilaa, 35-milliset renkaat mahtuu lokasuojien kanssa ja ilman lokareita isompaakin. Edessä on Sturmey-Archerin rumpujarru, ainakaan ylimääräisiä reikiä porailematta tavallinen vannejarru ei sovi. Satula ja tankonauha Brooksia, MKS Sylvan-polkimet mukaan. Renkaat on alle 1000 kilometriä ajetut Contin GP4000S II. Ostajalle lisäksi mukaan 47-hampainen Sugino Mighty NJS-eturatas (pyörässä kiinni 46t Andel, ajelin 18t fiksikiekolla niin tolla 47-hampaisella olisi saanut paremmin skidpatcheja) ja Brooksin viiksivahaa satulan ylläpitoon.

Pyörä on nähtävillä Espoon Leppävaarassa ja lähiseudulla, mieluiten vain nouto mutta neuvoteltavissa. Oisko 650e eli suunnilleen puolet uuden hinnasta kohtuullinen pyyntö? Tarjotakin saa. Yhteyden saa yksityisviestillä.

edit: n. viikon verran jos malttaa odottaa niin saa fiksikiekon myös mukaan, speksit tarkentuu sitten kunhan saan sen käsiini.

Tää myytiin 650e hintaan.

Uppia. Vähän jos maksaa lisää eli vaikka 700e niin saa mukaan myös Mavic Open Sport + mikälie nimetön mutta toivottavasti edellistä hieman laadukkaamman navan ympärille kasatun fiksikiekon. Myös peltiset lokasuojat järjestettävissä. Uskaltaisin väittää että jos ton nahkasatulan vaihtaa veks niin tästä tulisi aivan hyvä talvipyörä: lokasuojienkin kanssa mahtuu ainakin 35-milliset kumit ja ilman vieläkin isommat ja tuo rumpujarru vähän välittää lumesta ja loskasta. Tällaiseen käyttöön voidaan myydä myös ilman satulaa ja 25mm kumeja vähän halvempaan hintaan.

Sitte ois lisäksi tuo rikkimennyt 700C fiksikiekko ylimääräisenä, eli muuten siis aivan akuuttia kamaa mutta lukkorenkaan kierteet korkanneet eli kelpaa sinkulakäyttöön BMX-vapaarattaan kanssa. Napa itsessään on 120mm leveä ja prikoilla menee leveämpäänkin perään. Oisko tästä 20€ kohtuullinen ja vain nouto Leppävaarasta.

Eli sinkulakiekko meni ja Clubmanissa on nyt kiinni toi Open Sport -fiksikiekko ja 47t NJS-ratas.

[s]Äh, kävin hakeen lokasuojat tohon Clubmaniin mutta eivät kiinnittyneet mukana tulleilla ruuveilla etuhaarukkaan enkä jaksa lähteä etsimään sopivaa ruuvia tai patentoimaan, lisätään lokaritkin kierrätyslistalle. Tällaset: BLB Classic Alloy Fenders - Silver. Brick Lane Bikes: The Official Website

Paljoa eivät paina mutta vähän isot lähettää minnekään joten nouto Espoon Leppävaarasta. Hintaa 30€ eli puolet BLB:n hinnasta. Parhaiten sopivat sellaseen pyörään missä on edessä ja takana normaalit jarrusillan läpi pultattavat jarrut, jos haarukanpäistä tai chainstaystä ei löydy lokasuojakiinnikkeitä niin ei haittaa, niihin tulee pikakiinnikkeet mukana. Kaikki alkuperäinen asennushardware tulee mukaan, asennusohjeita ei ole mutta voin neuvoa.[/s]

edit: nää tais mennä