MYYTY: Ofmega CX 165mm ratakammet + Miche keskiölaakeri

Myyntiin:

Ofmega CX 165mm ratakammet, 144 bcd. Italialaiset, 1980-luvulta, kevyet, nätit ja varmasti harvinaiset. Siistissä kunnossa. ISO-viiste. Kuvassa oleva ratas ei ole kaupan mutta värikkäät pultit tulee kampien mukaan.

Ja oheen avaamattomassa paketissa Miche Primato Pista keskiölaakeri BSA-kieretellä ja 110mm ISO -akselilla, jonka pitäisi antaa oikea 42mm ketjulinja 120mm takanavan kanssa. Kammet olivat alunperin Campan Pista 109mm -keskiössä kiinni.

PM Kammista.

Ja keskiöstä.

Ja kamat on nyt alustavasti varattu.

Kammet on jälleen/edelleen myynnissä. Hinta on tällä hetkellä tiukka ja se joka lyö mulle rahat ensimmäisenä käteen saa nämä herkut omikseen.

Liittyen palstan kaikkiin myynti-ilmoihin:
IMHO ei ole ok ilmoittaa ensin ostavansa jotain ja alkaa sen jälkeen tinkimään hinnasta.

Ja jos etsitte siihen ensimmäiseen retkipyöräkonversioonne edullisia 165mm kampia niin ostakaa mieluummin sitten vaikka nämä (+Sugino 103mm keskiölaakeri):
http://cgi.ebay.com/NEW-FIXED-GEAR-TRACK-BIKE-CRANKS-CRANKSET-165MM-165-RED_W0QQitemZ370185391399

Mielestäni hieman ylimitoitettu reaktio kysymykseen onko tinkaamisvaraa, mutta kuten privasin, voisin tulla tiistaina noukkimaan kamat “tiukkaan hintaan”.

Mutta ymmärrän toki että tinkaaminen vituttaa - varsinkin kun tietää tavaran arvon. Yritän parantaa tapani ja voin tarjota vaikka bissen joku päivä. Rauhaa ja niinpäinpois :slight_smile:

Ainahan voi tinkaamisvaraa kysyä, mutta jos ekaksi ilmoittaa olevansa valmis ostamaan tuotteen ilman tinkaamisia, ja kauppojen sopimisen jälkeen rupeaa tinkaamaan hinnasta niin järjestys on vähän väärä. Eri asia jos tuotteesta tulee ilmi jotain virheitä tai poikkeamia myynti-ilmoitukseen nähden.

Näin on. Mun moka. En tosin ollut vetäytymässä kaupasta, vaan kysyin vaan tätä tinkaamisvaraa. Mutta saita mikä saita.

Jees, huono huumorintaju sunnuntaina ja noin mutta jos haluaa tinkiä niin tinkii ensin ja sitten mahdollisesti sovitaan kaupoista.

Nyt kammet ovat kuitenkin jo vaihtaneet omistajaa. Kiitos kaikille kiinnostuneille.