Myyty: Naisten nopsa jalkajarrullinen sinkula (Helsinki)


Hintaa pudoteltu.

Myynnissä naisten jalkajarrullinen sinkula. Runkokoko 54X54, runko mm. nopsan käyttämä. Maalautettu ruiskulla ammattilaisella, väri on kirkkaan neonvihreä, kuva ei anna sille oikeutta. Renkaina schwalben marathonit. Satula corsaro 313. Vanteet molemmat tuplakehäisiä.

Pyörä on erittäin mintissä kunnossa. Kilsoja alla ehkä sata perusteellisen uudelleenrakentamisen jälkeen. Myyn pois putkirempan tieltä.

Hinta 200€

Kysymiksiä saa esittää, parhaiten saat kiinni 050-323 6932.

Ps kaapista löytyy myös pari vasta pulverimaalattua suomirunkoa aihioksi, naisten ferraripunainen 54 ja miesten harmaa 58, molemmat fauberkeskiöllä. 40 €/kpl. KAIKKI MYYTY

Kuva ei toimi.

Hintaa pudotettu 300 -> 200.

Johanr - 21:36, 8.6.2013 »

Ps kaapista löytyy myös pari vasta pulverimaalattua suomirunkoa aihioksi, naisten ferraripunainen 54 ja miesten harmaa 58, molemmat fauberkeskiöllä. 40 €/kpl[s]

Olisko näistä kuvaa?

Miesten runko on hopeenharmaa helkama kulkuri ja naisten runko on itseasiassa samnlainen kuin tää. Kuvaa tulee juhannuksen jälkeen. Miestenrungon ympärillä on tällä hetkellä melkein valmis fillari mutta tarve on tosiaan päästä näistä eroon, ohjainlaakereita ja paria mutteria vaille valmis prokkis sen saman neljäkymppiä. Jussin jälkeen fotoa!