Myyty: Murrospyörä

Pyysin numeroita enkä saanut niitä, kai sitä voi ulinaksikin kutsua. Sä vaan oletit resultantin suunnan ja piirsit sen paintilla väistelläksesi kysymystä, painu nyt vittuun.

Ihan provoilematta ja mutulla täälläkin mutta mietityttää paljonko keinuvaa liikettä sinne liitoskohtaan välittyy vaikkapa putkelta poljettaessa. Itellä heiluu keskiönseutu jokaisessa teräsraamissa jos vähän tarmokkaammin painaa pedaalia eikä watteja varmasti ole liikaa kuten nickistä voinee päätellä.

Hyvää pohdintaa ja painttia.

Ajokuntoon laitto vaatis vielä:

  • 110mm/16 astetta tjsp stemmille 25mm tai 31.8mm
  • Spessun 142mm satula. Mieluiten Romin, ei Toupe, ehkä joku pehmustettuki käy
  • 29.8 satulatolpan kiristimelle
  • Hollowtech II keskiö, britti

Tarjoo PM, käytetyt hyväkuntoset ja erityisesti halvat kiinnostaa! Muuten ei koskaan nähdä mistää repee ja kenellä.

Saisko siis jostain semmosen telekommunikaatiokipon joka siirtää materiaalitieteiden faktat langan toiseen päähän?

tässä numeroita:

6875757469737461206A756E74696C6C65

Tahmatassu - 17:20, 30.12.2018 » Saisko siis jostain semmosen telekommunikaatiokipon joka siirtää materiaalitieteiden faktat langan toiseen päähän? tässä numeroita: 6875757469737461206A756E74696C6C65
Ootko ununun veli kun ninjaeditoit?

Toinen meistä tekee työkseen lujuusanalyyseja ja toinen polkee ruokaa, ei tarvita telepatiaa kiitos vain

En mää kyllä missään töissä ole vaan suurin osa tuloista tulee sohvalla naputtelemisesta, “harrastetyöt” on sitten erikseen. Mees nyt tekee niitä numeroita.

”Ei ole numeroita mutta näin tämä koetaan” mees nyt sinne hommalle takas.

Hieno konsepti kyllä, onneks jo dibsailtiin mutta laitan nyt toisen vaikkei ole tarvettakaan.

Jos sä oikeasti myönnät että käyt jossain natsifoorumeilla niin ei sulla ole mitään saumaa sanoa mistään mitään, tunnetusti ei teiltä agrumentaatio onnistu.

Niin. Ennen Normaalin syntymää Pattijoki tunnettiin vaan nimellä Joki. Mut Eetulla on niin vitusti pattia joka raajassa ja varsinkin niiden välissä että nimi piti muuttaa. Samalla tuli kuntaliitos Raaheen että pystyy poika keulimaan yhden kunnan alueella.

Eiköhän tuo kestä ilman laskelmiakin. Ja jos ei niin kestää se kuitenkin tarpeeksi kauan. Ennen sitä se kuitenkin on jo kolmannen omistajan käsissä.

Postaan eeppiseen lankaan.

Kyllä tuon tarkka tutkiminen vaatii FEM-anlyysiä eri kuormitustilanteissa. Kuormitustilanteita onkin sitten yhtä monta kuin on ajotyylejä.
Pyörähommissa taitaa käytännön kokemus olla paras apuri. Tahmiksen analyysi on naurettava yksinkertaistus.

Täten analyysini päättyy siihen että ehkä hajoaa ehkä ei.

Mutta tietokoneella nuo jutut kannattaa suunnitella kun sitten tietää mistä paikoista voi keventää ja mistä vahvistaa. Samalla voi myös suunnitella joustoa tiettyihin vektorisuuntiin jotta runko olisi hieman mukavempi ajaa.

Pitäisi kyllä pistää joku oma paja pystyyn niin voisi tehdä vaikka hauskoja kuormapyöriä.

Kannatan hauskojen kuormapyörien puuhaamista täysin.

Ihan best.

Tahmatassu - 15:35, 30.12.2018 » mutumutumutu, ihan paska kun ei oo silleen kun itte mietin että kannattais olla
[b]*luu tahmiksen kurkkuun*[/b]
Tahmatassu - 21:40, 30.12.2018 » niin en tiiä kestääkö toi mutta meinaan vaan että kun joku suunnittelee jotain tiatokoneella niin se voi tehdä jonkun asian paremmin kuin ilman tiatokonetta

Tästä tuli mieleen:
Radiossa oli musiikkiarvosteluohjelma. Yksi kappale on tehty tarkoituksella mukavan suurpiirteisesti ja se oli varsin mukava kappale. Eräs arvostelija ei pitänyt kappaleesta ja käytti arvostelussaan vertausta: “Miksi tehdä vesiväreillä kun voi tehdä tietokoneellakin.”

en tiedä tietokoneilla suunnittelusta, mutta isä aikoinaan tuumasi, että työaika tuplaantui kun lopetti tupakoinnin. nimittäin tulee paljon enemmän virheitä ja aikaa kuluu niiden korjaamiseen. tupakkatauolla tuumaillessa ne virheet huomasi ajoissa.

en silti suosittele tupakointia.

normaali - 10:11, 31.12.2018 » en tiedä tietokoneilla suunnittelusta, mutta isä aikoinaan tuumasi, että työaika tuplaantui kun lopetti tupakoinnin. nimittäin tulee paljon enemmän virheitä ja aikaa kuluu niiden korjaamiseen. tupakkatauolla tuumaillessa ne virheet huomasi ajoissa. en silti suosittele tupakointia.
pystyn samaistumaan tähän. eniten työaikaa mulla kyllä menee työkalujen etsimiseen. on tos röökinpoltossa toki se hyvä puoli että se suojaisi parkkitaudilta.

Jauhotetut luulee että voivat edes hipaista minua hihii :–) semmonen määrä argumentaatiovirheitä että sen purkaminen pykäisi 5 uutta aloitetopia.

Mut menkää oikeeseen lankaan nyt vääntämään, tai no uudenvuoden kunniaksi höyrytetään kaikki langat täytee.

Tää tais sattua tahmikseen oikein kunnolla, kun noin kovin polskituttaa :smiley:

pyrsta - 17:25, 30.12.2018 » Toinen meistä tekee työkseen lujuusanalyyseja ja toinen polkee ruokaa, ei tarvita telepatiaa kiitos vain

https://i.ylilauta.org/e5/56c721b6.png

Kiusaako täällä vähemmän oppineet pojat rillaria? Opiskelu on kyllä tyhmää ja kirjat… mä bailaan lit mestois iha tuutis aamuu asti yolo vitun män.,

Pyrstön arbitraarisiin meriitteihin vetoaminen herättää lähinnä hilpeyttä, yleensä tää käytös alkaa jauhottelun jälkeen.

ps.mäkin postaan eepiseen