MYYTY: Mission Workshop Vandal ja Crumpler messenger bag

Myynnissä siis kaksi hienoa laukkua.

Mission Workshop Vandal ostettu viime keväänä. Tämä yksilö ei kerennyt käyttöä kokea, koska ylhäällä vasemmalla oleva repun ja olkahihnan välinen kiristyshihnan kiinnitys lähti irti reppua testatessa. Aikaa vievän ja ei_niin_ongelmattoman selvittelyn jälkeen sain uuden repun sekä tämän, joka ei jostain syystä (MW:n sekoilu) päätynyt heille ja sain lopulta pitää repun korvauksena säätämisestä. Tähän ei ole olemassa omaa kuittia, eikä siis ymmärtääkseni takuutakaan. Olen korjauttanut repun paikallisessa liikkeessä ja käynyt läpi muut hihnojen kiinnitykset varmistuakseni, ettei vastaavia mokia ole muissa kohdin.

http://dl.dropbox.com/u/12729436/P1030642.jpg

Reppu sijaitsee Jyväskylässä. Kaupat tekisin mieluiten kasvotusten, mutta ostajan halutessa lähetyskin käy. Kyseessä siis käyttämätön laukku. Hintapyyntö 220€. edit: reppu myyty

Crumpler messenger bag. Edellisen omistajan mukaan laukku noin vuodelta 98-99, eli todellista retroa. Hyvässä kunnossa. Toimii todella hyvin käytössä. Myyn koska tykkään käyttää mieluummin reppua (varsinkin MW Vandalia ;). MYYTY!

http://dl.dropbox.com/u/12729436/P1030645.jpg
(Värit korostuvat kuvassa, todellisuudessa ei aivan noin räikeä.)

Yhteydenotot PM:llä.

Vahvistan Crumblerin ‘retrouden’. Jos jollain on vielä muistissa R-Cycles niminen Tamperelainen pyöräkauppa, laukku on sieltä joskus palkaksi saatu!

Up. MW Vandal edelleen myynnissä. Vaihdossa voi tarjota kiekkosettiä (fix/free).