MYYTY: Miche X-Press -kiekkosetti & rottarunko+keskiö+kampisetti

MYYTY. Täähän meni vikkelästi.

MYYTY.


Kesämoro!

Myyn tarpeettomaksi käynyttä fiksiosaläjää ynnä rottarunkoa, ja vähän muutakin. Osia pidetty tässä samassa rottafiksissä kahden vuoden verran. Ajettu lähinnä työmatkoja Hgissä yhden ajokauden, v 2012, varmaan jotain 500-800 kilsaa. Siitä lähtien kamat olleet enemmän tai vähemmän paskasti varastoituna siellä täällä.

Nouto lomareissujen vuoksi Helsingin Laajasalosta viim la-aamuna 12.7., tai toimitus jonnekunne pk-seudulla niin ikään saman ajanjakson aikana. Voi tietty tulla vilkaisemaan ennen ostopäätöstä. Koko läjän ostajalle toimitus ilmainen, muuten perseennostomaksu +5 e per reissu. Myynnissä preferoin tietty koko läjän ostajaa.

Yhteydet ja lisätiedot:
Meilitse please. vesa.3.saarinen@aalto.fi

Kiekot:
Elikkästäpä nämä. Michen fiksinavalla. Kiekoissa semikuntoiset mutta ehjät, paikkaamattomat pistosuojatut kumit. Vannenauhoista ei pienintäkään muistikuvaa. Muttereissa vähän ruostetta ja yksissä kierteissä hieman räkähäikkää, mutta ei ihmeempää huolta. Näillä ajaa murheetta pitkään. Hinta: 90 e.

Kampisarja + keskiöjutut + halpispedaalit kiinnitettynä Tunturi-rottarunkoon:
No tämä se on sitten eräänlainen hassuttelupaketti.

Olin myymässä kampisettiä + keskiötä erikseen ja heittämässä rungon mäkeen, mutta kun sopiva avain kampien irrottamiseen on ns. tallessa, myyn kampisetin + keskiön Tunturi-rottarunkoon kiinnitettynä. Sori.

Kampisarjahan on tämä, mustempi versio. Päissä jotkut halpis-maastopyöräpedaalit. Inasti ruostetta näissä. Kampisarja kiinnitetty Miche-setin keskiöön joka saattaa olla tämä, mutta ihan satavarma en ole. Miche-settiä kumminkin.

Nämä ovat kiinnitettynä Tunturin retkipyörärunkoon jostain 70-luvun alusta. Runko on pinnaltaan paskassa kunnossa - maalattu likaisenvalkoiseksi Bilteman spray-maaleilla - ja nykymittapuilla kulkupeli painaa. Ruostettakin on siellä täällä. Rungolle on myös näytetty dremeliä niin että pärisi: esim takajarrun kiinnittäminen on ns. haaste (mutta todistetusti mahdollista!), koska kiinnikettä on pistetty innokkaasti paskaksi. Mutta toisaalta esim etuhaarukan laakeroinnit ovat kohtuuookoo (nämä putsattu kolme vuotta sitten). Keskiökin on sikäli nykykäyttökelpoinen, että siihen on ängetty Pyörätohtorin Fauber-adapteri. (Ja onkin kiinni niin tiukasti, että kiinnittäessä paukahti vuosikymmeniä vanha viilapenkki paskaksi.)

Rungon noin-mitat: yläputki 58 cm, satulaputki 54 cm. 187-senttiselle allekirjoittaneelle oli liian pieni.

Runko+keskiö+kammet+pedaalit: hinta 60 e.

Ekstrat:

10 e: rottafiksissä olleet nimetön satulatolppa + susiruma ja sotkuinen ja yhdellä reiällä koristettu Brooks-satula 70-luvulta. Tää on tosi ruma, eikä löydy mistään Brooksin sivuilta. “Häpeävät varmaan mallia” sanoi naapurin hipsteri kun tuon näki. Satula riivitty 70-luvun rouvas-Raleighista.

15 e: rottafiksissä olleet Bilteman stemmi + “sport-ohjaustanko” + 2 x jarrukahvat + 1 x Tunturin alkuperäinen sivuvetojarru paloineen, jonka saa temppusäädettyä rottarungon takajarruksi.

Paketti:

Kaikki yllä kuvattu lueteltu (ekstroja myöten) yhdessä 150 e, sis toimituksen pk-seudulle viim 11.7. iltaan mennessä. Jos ottaa koko läjän, niin lisäämällä ketjut, jarruvaijerit ja (halutessaan) toiset jarrut, saa ihan ajokelpoisen joskin aika ruman fiksin aikaan. Krustille ehkä?

Kuvia:

Kiekot:

Takanapaa:

Runkoa:

Kampisettiä + pedaalia:

Kampisettiä lisää. Näkee myös rungon kuntoa vähän:

Prooksi:
http://i.imgur.com/YwEp6rU.jpg

Ei vittu repesin ku luin ensin kuvauksen “susirumasta” brooksista, ajattelin ettei voi olla niin ruma ja näin ton kuvan o__O