MYYTY:laadukas Rossanon pieni runko

Myydään pinkinpunainen Rossanon naisten runko. Runko on hienoa käsityötä ja siistissä kunnossa. Mukaan tulee kammet; shimano LX, ohjainlaakerit:shimano 105 titaaninväriset, eturatas shimano SG c46 ja satula: San Marcon corsair 313.
Runkomitat ovat ST (satulaputki) 55cm! ja 50 cm takahaarukan kohdalta mitattuna. TT (yläputki) 55cm. 170 cm pitkälle ajajalle runko on liian pieni, voisi sopia n 155-165 cm pitkälle ajajalle.

kuva

kuva2

kuva3

kuva4

Pyörä on Turussa. Saan sen suht helposti myös helsinkiin.
Kysymykset: kolmoisloikka(at)gmail.com

tnts - 9:34, 1.7.2010 » [b]3a. Kuvan lisääminen[/b] Jos sinulla on kuva kovalevylläsi, sinun pitää ladata se ensin internettiin. Yksivaihde.netiin ei voi kuvia ladata, mutta voit tehdä sen vaikka [täällä](http://imageshack.us/). Muista muuttaa kuvan koko sopivaksi (leveys max 600px) joko koneellasi tai latauspalvelussa. Jos kuva on jo sopivan kokoisena internetissä, ei sinun tarvitse ladata sitä itse mihinkään. [u]Kopioi kuvatiedoston tarkka osoite leikepöydällesi klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla napilla ja valitse "copy image location", "kopioi kuvan osoite" tai mikä selaimessasi kyseisen toiminnon nimi onkaan.[/u] Viestikentässä mene kohtaan, johon kuvan haluat liittää ja paina IMG-painiketta. Liitä kopioimasi kuvan osoite aukeavaan laatikkoon ja valitse OK. Huomioi, ettei http:// ole kahteen kertaan kuvatiedoston osoitteessa. Jos kaikki on mennyt oikein, kuva näkyy julkaistussa viestissäsi. Ei se vaikeaa ole. Jos kuvasi on Flickrissä saat kopioitua sieltä suoraan kuvan upotuskoodin näin: http://www.yksivaihde.net/images/flickr_share.jpg

osaatko hinnan lisätä?

Hintapyyntö 100 e. Kuviakin lisäsin :slight_smile:

voisin veikata et nyt menee aika nopsaan kaupaksi =)

söpö!

Onko tämä 26" vai 28" kiekoille?

Kiinnostaa kovasti!
Onko painotietoa?
Jos paino on kolmen kilon tienoilla (runko+haarukka) ja rengaskoko 28", niin ostan sen.