MYYTY: ”kantapäistä vajaat” Chrome Kursk Pro kengät, koko 42,5 (US 9)

Pitkällisen säädön jälkeen käteen on jäänyt kaksi paria otsikon mukaisia kenkiä, joista osassa kantapää on jäänyt hieman matalaksi. Ajaessa tuota ei edes huomaa, mutta kävellessä kantapää ei oikein tahdo pysyä paikallaan. Omaan jalkaan valitsin kummastakin parista paremman yksilön ja nyt olisi tarjolla nuo ”ei niin priimat” yksilöt jollekin vähemmän neuroottisesti kenkien istuvuuteen suhtautuvalle.


Keskimmäiset näistä siis kaupan.

Toisella kengällä ajettu ~100km, toinen iskemätön.

hp: 50€
Sijainti: Pohjois HKI (virka-aikaan keskustassa onnistuu myös)
Yhteydenotto: PM

edit: MYYTY

Kantapäästä nouseminen on näille tyypillistä. Itse tilasin aluksi 42,5 (normaali koko), jotka olivat liian isot. 42 istui jalkaan paremmin, mutta kantapää nousi edelleen kävellessä. Apua tuohon ongelmaan toi lukkonauhoitus.

Nauhoitetaan aivan normaalisti alhaalta ylös. Viimeiset reiät jätetään nauhoittamatta. Vasemman ja oikean puolen nauhat pujotetaan löysästi omien puoltensa reikien läpi ulkokautta. Reikien viimeisiin väleihin syntyy silmukat. Nauhat pujotetaan silmukoiden läpi ristiin ja kiristetään. Lopputuloksena on lukkonauhoitus, joka pitää kantapään tukevasti kenkää vasten.

http://plaza.fi/s/f/editor/images/X-200705080924564535.jpg

Jep. Ei oo tää parempikaan pari ihan täydellinen tuossa suhteessa. Ite ratkaisin kantapään nousun tällä:

^Onko tuo joku korkokenkiin tarkoitettu tuki tms.? Tarviskohan tuotakin kokeilla.

Kulkee nimellä Taccoslip. Löytyy varmaan jokaisesta pikasuutarista ja kenkäkaupasta. Leikkelin omaani vielä niin, että tuo paksunnus asettuu ihan kengän yläreunaan. Toimii.

Varaus!
Voiko kenkiä sovittaa keskustassa maanantaina?
Mikäli sopii jalkaan koon puolesta niin Im in.

Varattu ja perässä pitkä jono.

Vastailen viesteihin saapumisjärjestyksessä. Jos laitoit privaa, mutta et ole saanut vastausta, olet jonossa…