MYYTY JA ANNETTU: Lake MXZ303 koko 48 / A: 29"-haarukat, viallinen Alfine 26" -kiekko sekä muuta rojua

Tavarat Jyväskylässä. YV-tavoittaa. Nouto etusijalla. Postitus ostajan maksaessa.

MYYTY Lake Mzx 303, koko 48. Käytetyt hyväkuntoiset. Pohjasta on irronut kärjistä m4-kierteellä olevat tulpat. Ne voi korvata pultilla. Hinta 100 € sisältää postikulut Suomessa.

ANNETTU: 29"-keula, Al-hiilikuitu, merkistä ei tietoa (olettavast On Onen myymä), käytetty, A-C 465 mm, kaulaputkea n. 21 cm ja käpy sisällä. 0 €

ANNETTU CNC Bikesin halvin 29" keula: Ihan hirveä ilmestys. Hitsattu miten sattuu ja ruotoputkeakin piti hioa, että sai edes koolin paikoilleen. Jarrua en ole edes viitsinyt kokeilla korvakkeeseen. Luultavasti sekin on ihan miten sattuu. Olisko jotain 470 mm akselista kruunuun ja ruotoputki jotain 1 1/8" ja perinteinen QR. Kaikin puolin halvan hinnan veroinen. Kuitenkin toimi pyörässä. Mukaan monessa rungossa ollut Cane Creekin laakeri. 0 €.

VARATTU 26"-takakiekko: Mavic 717 Alfine 8 -navalla. Napa viallinen. Navan olen purkanut muutaman kerran ja saan sen toimimaan, mutta pyörän käyttäjä raportoi pian navan olevan taas kaksivaihteinen. En jaksa enää. Jos löydän, linkkaan sivun, jossa on hyvät räjäytyskuvat, joiden avulla saa purettua ja kasattua. Voi kasata myös väärin :slight_smile: Kaivan mukaan vaihdevivut yms. mitä tähän löytyy. 0 €.

ANNETTU Avid Elixir R. Toinen jarrusatula purettu. Männät jumiutuneet. Uudet männät mukaan. Ei kiinnosta itseäni. 0 €.


Myydyt:
On One Inbread 29er, 16" runko

Nyt on kyllä ollu sakia projekti, salut.

Upsis.

Tämä on jäänyt roikkumaan seinälle, joten tarjotaan vielä. Hitsausaumojen halkeamista sanoi alumiinirunkoja rakentanut: “ajoa vaan”.

Kevätsiivousta.

Upsis.