MYYTY: Hikipajan talvilastenlippiksiä! HALVAT HINNAT! Rahat Standing Rockiin!

Iltaa,

myydään viisi (5) kappaletta Hikipajan käsintehtyjä lastenlippiksiä. Kangas on punaista villakangashuopaa, eli tällä suojaat päätäsi talven kylmyydeltä. Ajan myötä kangas voi haalistua, mutta se ei vaikuta lakin toiminnallisuuteen. Lakin malli on “se tyypillinen” kahdeksansaumainen pyöräilakki, jollainen esim. YV-lakki on. Kuminauhakiristys on, joten one size fits most. Lippa on jäykistetty; ei kova, mutta sen saa sojottamaan pystyyn, kuten lastenlippiksissä kuuluu.

Hinta: 20 euroa. Nouto: Roihuvuori/Kallio tai ulkopäähesalalaisille: ilmaiset postikulut! (ts. Hikipaja maksaa).

Lakin hinta, eli tuo 20 euroa, menee lyhentämättömänä Standing Rockin vesienssuojeluleirille Pohjois-Dakotassa. Tarkemmin: myös Yhdysvalloissa on talvi tulossa, ja Standing Rockin reservaatissa oleva protestileiri tarvitsee varusteita. Yhdysvaltalainen ystäväni on ajamassa tuonne tänä viikonloppuna viemään lastin tavaraa ja näistä lakeista menevä tuotto menee varusteiden hankintaan. (Lue ystäväni hankkeesta täältä.)

Mikä on Standing Rock?

Standing Rockin siouxit vastustavat alueidensa poikki suunniteltua öljyputkea, ns. Dakota Access Pipelinea, koska pelkäävät - perustellusti - sen olevan uhka vesivarannoilleen ja koska putki kulkisi heidän pyhien paikkojensa läpi. Putken piti kulkea pohjoisempana, Bismarckin kaupungin pohjoispuolelta, mutta Bismarckin asukkaat eivät halunneet putkea kaupungin lähelle, koska pelkäsivät, että onnettomuuden sattuessa se saastuttaisi heidän vesialueensa. Tämän huolen takia putken sijainti siirrettiin etelämmäksi, siouxien maille ilman, että heidän kanssaan neuvoteltiin asiasta kunnolla.

Huhtikuusta lähtien tuhansia mielenosoittajia on saapunut Standing Rockiin osoittamaan tukensa siouxeille. Standing Rockin protesti on väkivallaton, ja se on historiallisesti huomattava Yhdysvaltain alkuperäiskansojen liike. (Lue lisää suomeksi täältä ja täältä.) Alkuperäiskansat eri puolelta maailmaa ovat ilmaisseet tukensa Standing Rockille.

Kattava tietopaketti aiheesta englanniksi: #StandingRockSyllabus


Protoversio päässäni.


Kaikki viisi! Ostakaa pois!

Elikkäs: ihan toimivia kotsia, eikä hinta mielestäni ole paha. Parilla kybällä saisi tietty muutaman kaljan baarista, aika paljon Pirkan ykköstä tai parit sisurit. Tai sitten tällaisen lippiksen.

jes! ai vitsi, jos joku ni tutam kuuluu postaajia joita arvostat lankaan

toivottavasti kerkesin

Ei oo hatulle tarvetta mutta helkkarin iso peukku moiselle toiminnalle!

No jopas! Kiitos teill!

Yksi jäljellä! Nopein saa!

Kaikki meni!

Alappas tekemään mittatilaustyönä lakkeja ja nosta hintaa.

Heh voi vit. Kauan kesti et kaikki meni?

no niin

ostan yhden

FUCK

Ei voi muuta sanoo ku hattuu ostaa

Tai vois sanoa esim että voi helvetti missä taas kuppasin

Support 100% joka tapauksessa ja majestic hails tällaiselle toiminnalle!

pieni merenneito - 21:50, 16.11.2016 » FUCK

Iso peukku toiminnalle! Democracy Now:lle voisi kyllä laittaa myös lahjoitusta menemään kun on Amy Goodman tehnyt hienoa työtä asian esille nostamisessa.

Toivottavast tulee lisää.

Nostan tätä sen verran, eli kiitos kaikille osallistuneille. Tästä voitte katsoa miten teidän antamanne rahat käytettiin.

Ja mikä tärkeämpää, kuten happo-orgiat huomautti, Dakota Access -öljyputken rakentaminen on keskeytetty, mitä kuvaillaan merkittäväksi voitoksi protestoijille (ks. jutut Guardianissa ja CBC:llä).

Eli protestointi kannattaa ja epäsuorasti mekin osallistuimme pienellä panoksellamme tähän!

olisin nähnyt mieluummin rahat rungossa nimeltä 54cm ahma

voisitkos tutam tehdä toisen satsin näitä päähineitä?

Luulis menekkiä olevan. Jos tulee, niin mulle kans.

Juuh lisää lätsiä! Pannutin omani reijille.

Oho, no jopas!

Teen huutoäänestysgallupin mahdollisista lakeista, koska tuo punainen kangas on minulta loppunut, ja tuskin ihan heti vastaavaa saan käsiini. (Toi pakka on roikkunut nurkissani kymmenisen vuotta.) Tällä hetkellä suoralta kädeltä voin tarjota seuraavia vaihtoehtoja:

  1. Vihreästä villahuopa: hyvin samanlaista materiaalia kuin se, josta ylläolevat kotsat on tehty, mutta vihreänä. Sävy “perusvihreä”, eli tummahko, eikä sellainen harmahtava, jota armadat suosivat. Tätä mun pitäisi ostaa, eli parit hatut pitäisi myydä, jotta pääsisin omilleni.

  2. Sininen/siniharmaa ohut villakangas. Tätä löytyy jonkin verran himasta, eli parit siniset hatut saisin tehtyä. Kangas jotain villasekoitetta ja paljon lähempänä kangasta, jota fillarilätsissä yleensä käytetään.

1 vai 2?
1 ja 2?

2

2