MYYTY: Hikipajan runkolaukku

Hyvät ystävät, yksivaihteilijat ja aikalaiset, iltaterveiset Hikipajalta.

Hikipajan työntekijäneuvosto päätti demokraattisen konsensuksen saavutettuaan tehdä runkolaukun, joka valmistui juuri. Laukku on suunniteltu ensisijaisesti pienikolmioisille maastopyörille, eli 29reille sekä läskipyörille. Mitat ovat 26 cm / 7 cm pystyyn ja 46 cm vaakaan. Ulkokangas on oliivinvihreää 1000D-corduraa, vuori vedenpitävää PVC-nylonia. Laukun sisällä on irroitettava välipohja vetoketjujen välissä. Välipohja helpottaa pakkaamista ja estää laukun pullistumista pohjasta pakattuna.

Vedenpitävän vuoren ja ansiosta laukku kestää hyvin vettä, mutta koska siinä on vetoketjut, ei 100 % vedenpitävyyttä voi taata. Kovassa vesisateessa vettä taatusti tihkuu vetoketjun läpi, vaikka vetoketjun taakse on ommeltu erillinen kieli veden virtaamista sisään ehkäisemään. Myös saumoista voi tihkua vähän vettä sisään, jos laukkua uittaa kovasti. Jos aiot säilyttää täällä arvopapereitasi sateessa ajaessasi, suojaa ne esim. muovipussilla.

edit: Laukku kiinnittyy runkoon irtoremmeillä: laukun päällä, selässä ja pohjassa on kanavat, joiden kautta remmit voi pujottaa haluamiinsa kohtiin. Remmejä saat mukaan 12 kappaletta, joissa kuudessa on solki ja toisessa kuudessa on tarranauhakiinnitys.

Hinta: 135 euroa – koska Hikipajan työntekijät hallinoivat demokraattisesti tuotantovälineitä, hallitsevat he myös työnsä tuottamaa lisäarvoa. Tämän vuoksi Hikipajan työntekijäneuvosto on päättänyt pitää materiaalikustannukset (35 e) itsellään tuotannon uudistamiseksi ja lahjoittaa tuottamansa lisäarvon (100 e) [i]SPR:n työlle Syyriassa[/i].

Yhteydenotot: PM tai 045 630 1938[s]
Toimitus: nouto Helsingistä tai postitus ostajan laskuun (pk. Suomeen 9.5 euoroa (sis. postipussi 2 e + paketin postitus 7.5 e)

edit2: varattu, eli hikipajan työntekijöiden tuote on postin työntekijöiden käsissä matkalla ostajalle. Jos ostaja hyväksyy laukun, niin meni.[/s]

edit3: myyty

Kuvat:


Laukku 53-koon rollerissa.


Laukku 18" Krampuksessa.

Hieno runkolaukku, ja hienoa hyväntekeväisyyttä.
Ostaisin, jos en juuri elokuussa ostanut runkolaukkua, joka muuten on osoittautunut aivan jumalattoman käteväksi.
GLWS.

Ps. Yksivaihde on ansainnut kuvia tuosta sinun sinkula-krampuksesta.

ja mayhaps isompi.

Kyllä se jollekin sopii eli hieno laukku ja hyvä asia.

EDIT: Ja olettaen tuossa mallina olevan sen mulle tehdyn custom-laukun ratkaisut on muuten toimiva ja kestävä otus!

o_O

Oispa M-koon Krampus. Eiku, mullaha on! :stuck_out_tongue:

Mut menin vasta ostamaan vähä samoja kankaita (tosin mustana ja sisus oliivina) ja tarkotus ompeloida vastaava pussukka. Ostakaa joku nyt tää poijes, eettisempää tuotetta ei oo olemassakaan.

Hikipajalle +1.

Edit. mun kangasvalintoina Nylon 1000D mustana ja Diamond Ripstop Nylon tummanvihreenä. Vedenpitävyyden sijaan tavoittelen kestävyyttä. Raportoin ompelukerhoon kuhan joudan…

Tulin tähän topsuun myöskin vaan toteamaan, että oispa tarve kyseiselle tuotteelle.

Hieno laukku, hienot periaatteet (myös aiempien lahjoitusmyyntien osalta), so have a free bump.