Myyty: Helkama Rasti tandemrunkosetti

Uutta putkessa joten vanha myyntiin. Kahdesta Helkama Rastista kasattu tandemrunkosetti.
Alkuperäiset runkokoot säilytetty vallankumouksellisella designilla, vaakaputket 57cm vaakaan c-c (stokerin vaakaputki satulaputkesta satulaputkeen 76cm) ja satulaputket 56cm c-c.
26" kiekkokoolle jotta löytyis helposti vaihturia kun ootte randoliiraillu kumit puhki oli se sitten Mongoliassa tai Alahärmässä.

Yksityiskohtia alla kuvailuineen ja kuvineen:

Keskiöt ovat molemmissa päissä nelikanttifauberit. Erinomainen keskiöstandardi mutta synkroketjun kiristys ei hoidu EBBllä vaan tämä myös vallankumouksellista designia edustava ketjunkiristäjä. Toimii!

Helkama on ollut aikaansa edellä ja suunnitellut dropoutit niin että niihin saa kiinni tartsin kuin tartsin tai miksei jopa kaksi samaan aikaan. Kelaa kaks takatartsia, yks molemmille tandemisteille, HUIKEETA! On myös vaihdettavaa takavaihtajankorvaketta mutta myös sinkula/fiksiystävälliset vaakahahlot. Kaikki kaikessa ai että!

Stokerin stemmi on toteutettu livuttamalla Zoomin 29,8mm satulatolppa stokerin emäputkeen. Satulatolpan clämppiin menee perus 25,4mm tanko tai jopa 26,0mm maantietanko jos oot hurja.

Molemmat satulatolpat ovat käsin hiottu sopimaan Rastien ei-minkään-kokoisiin satulaputkiin. Ehtaa customia. Yks on oikein Sakae Ringyo Laprade, toinen joku Kalloy. Nämä tulevat toki runkosetin mukana.

https://live.staticflickr.com/65535/50740821792_770b51a28b_b.jpg

https://live.staticflickr.com/65535/50740821962_e0d086e403_b.jpg

Runkopumpunpidikkeitä on kaksin kappalein, tokkiinsa. Ei hidastu matka tuplaflätin sattuessa kun molemmat saa tuutattua paineet sisään samanaikaisesti. Ihailkaa myös Helkaman erittäin siistiä maaliduunia joka feidaa mattamustaan kannuun.

https://live.staticflickr.com/65535/50740716321_2ac88fa9bf_b.jpg

Jalkatuki on usein aliarvostettu lisävaruste mutta tässä se on vakiovaruste. Ja oikein ESGE by Pletscher. Jos elämässäsi pitää olla kaksi sveitsiläistä pyöränosaa niin yksi on DTn pinnat ja toinen on ESGE by Pletscher jalkatuki.

https://live.staticflickr.com/65535/50739982273_6b6b4dae7b_b.jpg

Sopii myös muistaa että kyseessä on aito suomalainen avainlipputuote. Tandemin mahdollistavat lisäputket ovat myös suomalaista Rautaruukin terästä! Ostamalla tämän runkosetin tuet suomalaista harrastustoimintaa ja näytät Taiwaninpojille että kyllä Suomessakin osataan runkoja tehdä!

Kaikkien edellämainittujen osien lisäksi pakettiin kuuluu myös mätsäävät italialaiset satulat ja Shimanon ohjainlaakeri. Nimimerkki spacer on myös ommellut tähän custom-runkolaukun joka vähän niinkuin kuuluu tähän. Sinne mahtuu esim. neljä Snickersiä.

Koko paketin hinnaksi olimme vallengrachin kanssa muistaakseni miettineet 150€.
Mielellään nouto Turusta mutta ehkä tähän keksitään jokin ratkaisu jos asut muualla.
Jos sinulla on kysymyksiä niin esitä ne rohkeasti vaikka tähän lankaan tai laita yksityisviestiä.

Tässä vielä kuva kasatusta tandemista jossa ajoasennot sopivat 182 vai oliko 183cm polkijoille.
Tämä on myös toiminut hyvin 167cm pitkällä stokerilla.

https://live.staticflickr.com/65535/49574930048_df8098234a_b.jpg

Ja vielä linkki Flickr-albumiin.

11 Likes

kunnoskunnoa

ostaisin kyl hesois kompliittina niinku uhosin ja dibsuttelin

Parted out, sori.

Jotain romua ehkä löytyy mukaan ja tarjouksia toki kuunnellaan!

Hopla

Tää on upea.

Heitetään semmonen nosto tähän et jos tandemlaiffi oikeesti kiinnostaa niin laita rohkeasti viestiä. Hinnasta ja setupistä päästään kyllä sopuun, pääasia että saisin tämän pois nurkista pölyyntymästä ja että seuraava ajopari pääsisi nauttimaan tandempyöräilystä!