Myyty: Halo Aerorage Track + Peugeot PX8 63cm

Kaikki meni! Kiitokset kaupoista.

Terve,

Vanhoja osia uusien edestä pois.

[b]Halo Aerorage Track Wheelset[/b] Myyty

Vaihdetaan johonkin samanhintaiseen Shimanon kasetilla varustettuun kiekkosettiin. (Mavic Aksium, tms. välirahaakin voin maksaa jonkun verran) Kuvassa olevat kumit eivät kuulu hintaan. Fix/free navalla. Mukana tulee Andelin lukkorengas ja 18t ratas, sekä halutessasi joku Dictan 16t vapaaratas.

[b]Peugeot PX8 63cm[/b] Myyty
Carbolite 103 putkea. Mukaan etuhaarukka, ohjainlaakeri, keskiö (sveitsiläinen, arvaan ma?), satulatolppa ja randomsatula, Weinmannin centerpull jarrut ja Shimanon Positron FH-400 takavaihtaja.
80€

48t eturatas 130bcd ja Tektro R365 jarrut
Ratas 10e Myyty
Jarrut 20e (55-73mm reachilla) Myyty

Kiekkosetti Maillardin navoilla + 5 lehtinen takapakka Myyty
30e

ps. Isompia kuvia täältä: flickr
pps. Katsotaas miltä tää viesti näyttää, toivottavasti ei tarvi kauheasti edittiä käyttää. Esikatselutoiminto ois jees.
ppps. Kamat sijaitsevat Salossa. Nouto ois toivottavampi toimitustapa, mutta postituskin onnistuu ostajan maksaessa postikulut.

Kuinka pitkät akselit noissa jarruissa on? Meinaan että pystyykö tuon takajarrun kiinnittämään vanhan malliseen brakestayhyn vaihtamalla mutterin? Toisin sanoen, sopiiko tuohon sun pösöön?

meneekö 48t eturatas shimanon 105 kampiin? Jos menee, hep ratas mulle postilla espooseen kitos loput pm:äs

^^ Joutuu porailemaan sen reiän halkaisijaltaan suuremmaksi - jarrut vaatii sen oman vakio 8mm kiinnitysmutterinsa(eli recessed fitting, mikälie suomeksi). Muuten ei onnistu.

^^ reiskaw: En tiedä, mittailetko kampesi? Tuo on 1/8" ketjulle, rataratas. Riippuu ihan käyttötarkoituksestasi ja kampiesi BCD:stä. Rattaassa on 130.

^…äääh
mä tipuin kyydistä jo kauan sitten, sorry vaan… Niinku mitä mun pitää mitata? Mikä on BCD ja toi 130???
Palataan tähä huomenna, ellet sitä ole yön aikana myynyt poies.

^ Selitystä. Eli kiinnityspulttien jako millimetreinä. Tossa rattaassa tuo väli on 130mm, mutta sulla voi olla esimerkiksi 110mm, jolloinka tuo ratas ei ole yhteensopiva kampiesi kanssa. Ja rattaan leveys on 1/8", joka vaatii myös samanlevyisen ketjun. Lisäksi ratas on rataratas, joka ei toimi vaihdepyörässä. Toivottavasti auttoi.

ps. Sheldon Brown auttaa myös.

PM kiekoista

^Tokana jonossa kiekoista

Minkävärinen tuo eturatas on musta vai kirkas ? Kuvasta ei oikein selviä.

^ Musta, kääntöpuolella hampaiden verran kirkasta esillä.

ratas2

asi - 6:46, 9.9.2010 » ^^ reiskaw: En tiedä, mittailetko kampesi? Tuo on 1/8" ketjulle, rataratas. Riippuu ihan käyttötarkoituksestasi ja kampiesi BCD:stä. Rattaassa on 130.
Nykyisessä rattaassa on maaginen luku 130 eli näyttäisi siltä osin olevan kompatiibeli mutta mun Shimano 105-kampi on 9/10 speed (=kapealle ketjulle) ja kahdelle eturattaalle eli sitten kai tuollaista rataratasta ei siihen saa kiinni vaikka kukas sen kieltää, jos haluaa ajella vain yhdellä rattaalla.

Epäilen tosin, että rattaiden nykyiset kiinnityspultit eivät sovi eli ovat liian pitkät. Jos ne nyt pitävät kaksi ratasta kiinni niin jääpi klappia jos kiinnittää vain yhden rattaan kampeen.

Sanooko tämä sinulle mitään?
Mistä noita pultteja saa? Lähimmästä hyvin varustetusta pyörätarvikeliikkeestä kai…

Tarkoitus on tehdä yksieturattaallinen talvipyörä eli sen puoleen tuo kyllä toimisi.

Mitäs arvelet?

Uteliaisuudesta, mitkä (ja minkä kokoiset) renkaat sulla on kiinni tuossa Aerorage-kuvassa?

^ Halon Twin Rail Courierit, valkoiset 24mm. Ei ihan kauheen hyvät, takarengas kului todella nopeesti.

Alright. Itselleni tulossa Halon Aeroragen maantievanteet ja samaan tilaukseen arvoin nakkeja. Schwalben Luganoon päädyin lopulta, kun nuo renkaan kokojen suhde vanteeseen oli melko hepreaa. Jostain syystä Halon vanteisiin on ilmoitettu vain vanteen ulkomitta, vaikka sisämitta ilmeisesti “merkkaa”? (Terävämmän sisälukutaidon omaavat huomaavat, että en ole hirveästi rengaskauppoja tehnyt.)

Jarrukahvat lisätty.