Myyty: Chrome Citizen -lähettilaukku

Sattuipa näin että tilasin noin 3 viikkoa sitten itselleni Chromen Citizenin chrome-europesta ja muutaman kerran laukkua kanniskeltuani totesin sen olevan liian pieni tarpeisiini. Jos täältä löytyy innokkaita ostajia uudenveroiselle laukulle niin pistän varmaan Metropoliksen tilaukseen samaisesta puljusta ja Citizen kolisee uuden omistajan postiluukkuun.

Kyseessä on se perus puna-musta -malli ja laukun läpi pyöriteltyäni siinä ei näyttäisi olevan mitään muuta kulumisen jälkeä kuin läpän sisäpuolelta pressu on taitoskohdasta hieman kulunut (En kyllä tiedä onko se voinut edes omassa käytössäni kulua vai onko kova pressu muotoutunut jo tehtaalta tullessaan noin mutta reiluuden nimissä ajattelin mainita asiasta).

Mukaan tulee kaikki rensselit mitä paketissa oli (mm. Chromen iso tarra!) ja hyvällä tuurilla myös alkuperäinen pahvipakettikin löytyy vielä.

Pulitin laukusta itse 152e joten realistinen hinta liikkuu kai siinä 130-140e paikkeilla. Posti kulkee ympäri Suomea tai vaihtoehtoisesti nouto onnistuu Oulusta.

Löytyykö kiinostusta vai olenko pienen Kansalaisen vanki?

Eikö kelpaa, 120e kukaan?

http://jomo.pingviini.info/pgraphy/laukku/pikkue.jpg

Lisää kuvia edestä, takaa ja auki.

Allekirjoittaneen rahapula on huutava, muuten ostaisin laukun epäröimättä hetkeäkään.

Jaaha, työpaikka tulla napsahti joten rahaa taas on.

pm

Moi Jomo,
millasessa käytössä koit citizenin liian pieneks ?
Funtsin ite Citizenin ja Metropoliksen välillä, en haluuis isoa laukkua mutta roudaustarve tuntuu olevan sellanen etten haluuis myöskään ostaa liian pientä laukkua turhakkeeks.

-V