MYYTY:Chrome Citizen ja iskemätön, silmiähivelevän kaunis punainen Nitton stonga

TAVARAT MYYTY!

  1. Siisti ja musta Chrome Citizen-laukku vasemman olkapään päältä menevällä hihnalla (se normaali). Velcrot on aika kuluneet ja se turvavyömateriaali alkaa olla jonkin verran rispaantunut, mutta lukitusmekanismi pelaa täysin. Ostettu Suomen fiksiskenen kulta-aikoina ja ollut käyttämättömänä vuodesta 2009.

  2. Nitto-merkkinen, 25,4mm punaiseksi anodisoitu/elaksoitu täysin suora stonga kirkkailla (läpinäkyvillä) tupeilla. Ostettu v. 2007 Nykin Trackstar-liikkeestä matkamuistoksi, mutta ei koskaan löytänyt tietään pyörään asti. Ei ole pätkitty ja muutenkin täysin käyttämätön.

Tavara sijaitsee Helsingissä Skattalla ja sitä saa tulla katsomaan jos aikataulut saadaan sovitettua hyvin. Lähden taas heinäkuun alussa etelään, mutta jos kaupat saadaan sovittua, tavara liikkuu kyllä Suomen sisällä valtuutusten voimin.

Hintapyyntö: Otan vastaan fiksuja tarjouksia alkaen €25 laukusta ja €20 stongasta. Kaupat solmitaan ensimmäisen koko potista €80 tarjonneen kanssa, jolloin myös päälle lisätään mahdolliset postikulut (jos siis laukku tai stonga eivät ole menneet ennen tarjousta).

Yhteys: arajarvi zzzzzzz gmail com tai 0505484052

T. Aleksi

No mä tarjoan sen 25 tuosta laukusta.

Mitäs vittua täällä yritetään.

Huutokauppa jossa kaupat tulee kun yhteissumma ylitää 80?

Mä voin ostaa stongan 15e:llä niin joku saa laukun 65e:llä ja kaikki ovat tyytyväisiä?

Tavarat näillä näkymin myyty. Kiitokset mielenkiinnosta. Ei ollut tarkoitus vetää huutokaupaksi.

Vedit sit kuitenkin.