*MYYTY*CHARGE Spoon satula, KNOG valot ja SRAM X9 kampisetti!

CHARGE Spoon satula(uudenveroinen!)MYYTY!
Uudenveroinen loistava satula maastoon tai maantielle(cro-mo kiskot ja erittäin laadukkaasti ommeltu ja muotoiltu, testivoittaja ja monien lehtien suosikkilistoilla yms…), vaihdoin tämän toiseen samanlaiseen AINOASTAAN pohjan värin vuoksi(keltainen)! Kyllä, erittäin turhamaista mutta joskus tollaset asiat vaivaa eikä saa mielenrauhaa kuin vaihtamalla… =) Espoossa tai stadissa sovitusti.
hinta:20e!!!

KNOG Frog lamput(uudenveroiset!)MYYTY!
2 x etuvalo(värit harmaa ja sininen) ja 1 x takavalo(väri musta) 3 tai 4 eri vilkkutoimintoa. Pieniä ja ultrakevyitä mutta todella näkyvä valo,erittäin kätevä ja toimiva kiinnitys tankoon kuin tankoon(tai esim.runkoon)! Kaikki 20e tai 8e kpl, espoossa tai helsingissä sovitusti.
hinta:20e/8e!!!

SRAM X9 Truvativ kammet+rattaat+BB
MYYTY!
Uudenveroinen loistava kampisetti! Kevyet hinkkausjäljet tullut kengänsuojista, ei naarmuuntunut varsinaisesti. Erittäin iisisti ajettu näillä enimmäkseen talvesta johtuen vain tiellä, rattaat on 28t ja 42t. Espoossa tai helsingissä sovitusti.
hinta:90e!!!

Jani: kholdx@hotmail.com ja p.041-5790771

Kuvat löytyy f…ari lehden torilta: http://www.fillari-lehti.fi/tori.aspx

Oispa musta…

Edit: Se olikin musta! Ostan kahella kympillä pois ja kaupat HKI ytimessä.

Kuva ei näy tota.

Ostan charge spoonin HEP!!!

Meneekö kampisetti tavalliseen 68mm BSA-muhviin?

Mull Dundane - 14:24, 7.3.2012 » Meneekö kampisetti tavalliseen 68mm BSA-muhviin?
Oon vähän kömpelö numeroitten suhteen mutta kampisetti on BSA ja setti ollut kiinni tange prestige Mtb-teräsrungossa eli niin normi kuin vaan voi olla tänpäivän BB30 yms,villityksien ihmeellisessä maailmassa... ;)Pähkinänkuoressa: KYLLÄ!