MYYTY: Cannondale R700 -pikkurunko (Helsinki)

http://lh4.ggpht.com/_a0C2XDF_WtY/S5-fc9wtyzI/AAAAAAAAAdo/lYhWFVSBkrM/s640/R700.jpg

Pituus 54cm keskeltä keskelle, korkeus 51cm keskeltä keskelle. Käsittääkseni tuo runko on 26 tuuman kiekoille. Jos kiinnostaa, niin kysele lisää.

Uuh! Meitsin cannarivaisto oli taas oikeessa kun oli vahan “semmoinen fiilis” etta vois kayda lukaisemassa paivan postaukset :slight_smile:

On noi hienoja, piti etsiä nopeasti tarkempaa tietoa. Maantiepyörä näyttäis olevan. Eli 28 tuumaiset menee. Joku vanha Cannarin maasturi huokuttais itseä just nyt eniten : )

antik - 16:02, 16.3.2010 » On noi hienoja, piti etsiä nopeasti tarkempaa tietoa. [Maantiepyörä näyttäis olevan.](http://velospace.org/node/20137) Eli 28 tuumaiset menee. Joku vanha Cannarin maasturi huokuttais itseä just nyt eniten : )
[CANNONDALE R700 TRIATHLON / TIME TRIAL BIKE -pyörä](http://cgi.ebay.co.uk/CANNONDALE-R700-TRIATHLON-TIME-TRIAL-BIKE-56CM_W0QQitemZ300400022474QQcmdZViewItemQQptZUK_Bikes_GL?hash=item45f13c93ca) eli 26-tuumaiset menee.

Sanottakoon, että runko on ihan selkeästi käytetty tapaus. Paikkamaalausta on muutamassa kohtaa, mm. tuossa chainstayn alussa. Lisäksi tuossa Cannondale -tekstin jälkeen näkyvä kiinnikevalu on murtunut tämän puoleisesta päästään hieman.

Väri on mustan-graffitinharmaa.

Em. seikoista johtuen mun on vähän vaikea määritellä hintaa. Koko ei ole niin kaukana omastani, että ihan väkisin haluaisin eroon tuosta. Toisaalta mitään kohtuuttomuuksia ei ole syytä pyytää.

englannissa hilary myy isompaa cannaria

linkki

Up. Enpä näköjään saa tuota rakenneltua.

100 € ?

Matkahuolto kuskaa.

Olikos toi runko nyt 28 vai 26 kiekoille, kun en hiffaa =)?

Se on 26 tuuman kiekoille, jos ei joku vielä halua välttämättä väittää vastaan.

voi sköndä, siihen loppu innostus. =(

^^ En väitä vastaan enää, oman esimerkkikuvan pieni runko hämäsi. Toisessa isommassa (sulkeutunut ebay) kiekkokoko näkyi selvemmin. Hieno pieni runko sellaista etsivälle, edullinenkin : )

Noita on ehkä molemmassa kiekkokoossa. Joltain foorumilta luin, että joskus ysärillä oli pienoinen buumi triathlonissa 26-tuumaisille kiekoille. Niitä saattoi näkyä hetken aikaa isommissakin pyörissä.

Moikka,

Minkäs pituiselle kuskille tuo runko olisi sovelias?

Mitä käytännön tasolla tarkoittaa lausahdus:
“…Cannondale -tekstin jälkeen näkyvä kiinnikevalu on murtunut tämän puoleisesta päästään hieman.”
Kuvasta en saa selvää, mistä kiinnikkeestä on kyse. Pysyykö runko tuollaisena kasassa vai täytyykö sitä ruveta hitsailemaan?

Pysyy kasassa, kyse on noista vaihdevivunkiinnikkeistä: oikealta puolelta vaihdevivunkiinnikkeestä on lohjennut pala. Se ei siis liity itse rungon rakenteeseen mitenkään, mutta jos käyttää alaputkeen tulevia vipuja, saattaa olla vähän säätämistä niiden kiinnittämisessä.

Veikkaisin että noin 170-senttiselle ois parhaimmillaan, mutta joku muu voi tietää paremmin.

missäs tuo on?

… ja rungon materiaali?

^ ja ^^: Otsikon perusteella veikkaisin että Jyväskylässä ja internetin perusteella että lelumiini.

e. tarkennusta

Molemmat arviot osuivat.

PM

Hehee, mulla on ollut tällainen triathlonpyöränä vajaa kymmenen vuotta sitten. Oli tosin sininen tai violetti tai sinivioletti… Ja 26 tuumaiset olivat kiekot :slight_smile: