MYYTY: Bridgestone Anchor

Terve!

Tämmöttis. Laitan tän kauheen ristiriitaisin tuntein myyntiin, mut on se myönnettävä ettei tällä tuu juurikaan ajettua ja tarvii rahaa pitempien matkojen pyörävehkeisiin, joten kokeillaan josko jotakuta tällanen vehje miellyttäis enemmän. Ei lommoi, jonnii verran chippii. Kaikenkaikkiaan minusta ihan hyvä kunto raamilla ja osilla. Jos haluut niin mulla on pari lisäkuvaa chipeistä. Ihan kauheen ilmasi tästä en viittis luopua, joten pidetään järki päässä ja housut jalassa tarjousten kanssa eiks nii.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/574355/Ankkuri/IMG_20140623_172900.jpg

Spekssii:

Kaisei 019-putkee, kevyehkö. Tais olla jotain 1800g ja keula 700g tienoilla.
535 vaakaan, 530 pystyyn
Joku tangen ei-kauheen-hyvä laakeri, saat mukaan myös NJS-hattan.
Kiekot: Halo / Open Pro CD / Sapim Race
Voimansiirto: Dura-Ace (kammet, rieska, lukkorengas) / Halo / KMC 710
Istumaosasto: 3T Dorico Pro / Charge Spoon
Ohjaamo: 3T Pro Chrome 100mm / Skeneriser /ODI tuppelot
Kumeina Rubino Pro / Rando

Voin laittaa noi M520:t mukaan jos haluut.

HP:
Kompliitti 1000€
Runkosetti 550€

Kelkka on Joensuussa, saa tulla ihmettelemään paikan päälle. Myös postitus ostajan laskuun onnistuu. Osia turha dibsailla ja sibsailla vielä, listaan niitä vasta sen jälkeen jos tai kun runkosetti on menny, ettei käy ns. perinteisiä.

Vaihdossa voi tarjota suunnilleen 54-55 vaakaputkella olevaa, moderneilla standardeilla varustettua, rentoa maantie/retkipyörän raamia tai ehkä jopa kompliittia (osasarja 105 tahi vastaava/parempi), mut ei mittään kierrekeulasia tai muuten vaan paskoja, kiitos. (esim. Space Horse, Croix de Fer, Escapade ja Stavanger kiinnosta)

myyntiin pistät mut et sit edes näyttämään livenä ensin…on siinä mies! Paremmin menee kaupaks kun tulet näyttämään ensin. Sit se on vasta Approved ja saatat jopa saada Makinon mukaan Joensuuhun. Sit on kaks myytävää=) Do the Math!

dpstyles - 21:31, 23.6.2014 » myyntiin pistät mut et sit edes näyttämään livenä ensin.....on siinä mies! Paremmin menee kaupaks kun tulet näyttämään ensin. Sit se on vasta Approved ja saatat jopa saada Makinon mukaan Joensuuhun. Sit on kaks myytävää=) Do the Math!
Valitettavasti samalle viikonlopulle tuli kolme tapahtumaa päällekkäin, joten ihan kaikkialle ei kerkeä, muuten olisin kyllä varmasti tullut paikan päälle ihmettelemään meininkejä.

Stemmi kuitenkin kiinnostaa, jos erikseen myyt :slight_smile:

Ymmärsit ettei Joensuuhun mahu kahta ankkuria. Hyvä, että luovut ilman lipputangon alla tapaamista.