MYYTY Blackmarketbikes NSF

MYYTY
Edit: Palaututtiin kampien hankalan iroituksen takia. Eli huomioi! Kammet ovat hankala irroittaa! Viimeiksi irrotin kammet työntämällä niitä ulos keskiön avulla. Keskiö menee tässä operaatiossa todennäköisesti rikki. Varaudu käyttämään aikaa ja voimaa.

Kampisarja ei ole tarkoitettu LHD ajoon, polkimien kierteet ovat väärin päin. Saattaa aiheuttaa polkimien putoamisen. Itsellä tätä ei ole tapahtunut, edellisellä ostajalla olivat kuulema pudonneet.

Ostaessasi hyväksyt: Ettet ehkä saa kampia irti. Kammet saattavat mennä irrotuksessa rikki. Pyörä voi mennä kampien irrotuksessa rikki. Hyväksyt etteivät nämä syyt oikeuta palautukseen.

-20 kesällä vaihdettu odyssey keskiö, kasattu kiekko eteen, navat tsekattu ehkä vaihdoin taakse laakeritkin :thinking:

seattube 53cm
toptube 23.25″ – 590mm
45 cc slicksi mahtuu

Rattaat 36 - 17
Leader Savior 48 spline 2-piece kampisetti. HUOM! Non-drive side kampi kiinteänä akselissa. Hankala irroittaa ja laittaa kiinni.

MYYTY Hp. 300,-
Helsingin Myllypurosta löytyy




1 Like

Onkos tämmöisessä jarrulle reikiä ollenkaan, vai onko tuomittu pelkästään kiinteällä ajamiseen orkkiskeulalla?

Kyllä edessä löytyy. Joku internetistä on taaksekin uskaltanut laittaa.
4788709190_fae35b8f79

Todella kova, siis nds fgfs v. 2021? Oon ehkä jurrissa mutta support

4 Likes

Joskus himosin NSF:ää ja onhan tää edelleen siisteimpiä dedikoituja fiksipyöriä. Onneksi tämä yksilö on mulle väärää kokoa.

Harmi tosta kampitilanteesta mutta kyllähän ne oikeasti irti saa sitten kun asiaa hoitaessa on kunnon työkalut ja jonkinlainen käsitys siitä mitä tekee.

Laitoin viestiä yv!