*MYYTY* Biemmezeta 53cm maantienpyörä

MYYTY

Tästä todella kaunis maantienpyörä joka on jäänyt harmittavan vähälle käytölle. Ostin koko pyörän vuosi sitten ja silloin se oli juuri kasattu ensimmäistä kertaa, eli runko oli NOS ja silleen. Kilsoja tälle on kertynyt aika vähän, alle tuhat. Tällä hetkellä tuo odottaa uusia vaijereita ja tankonauhaa ja niiden saavuttua tuo olis vapaa. Saa tulla Torkkelinmäelle ihmettelemään. Myydän ilman polkimia.

Hp. 350€

Osalista
runko: 53cm columbus aelle putkea
stonga: joku italialainen ergomutka 40cm (c-c) 140/80, 26.0 clampilla [ei kuvassa]
stemmi: 3ttt 100mm (maali skidisti lohkeillut, paikkamaalilla saa varmaan nätiks)
ohjainlaakeri: 1" kierteellinen shimano
jarrukahvat: saccon
jarrut: saccon
kammet: shimano sora 52/39
vaihtajavivut: omfega
etuvaihtaja: omfega
takavaihtaja: shimano 600
etukiekko: araya/sansin
takakiekko: sansin/mavic ma3/kierteellinen kuutospakka
kumit: schwalbe blizzard sport 23mm, pistosuijattu
tolppa: aero, campa?
satula: campa, siinä lukee hoskar

Mukaan saa vielä toisen vaihtajan, pakan sekä kuvassa näkyvä tanko.

Hop! Hintaa tiputettu.

Hopla! Viime viikolla saapui kaikki kilkkeet CRC:stä ja nyt on fillari kasassa ja ostajaansa vailla.

mode-edit: Murr! Yksivaihde.net on yksivaihteisten ja kiinteävälityksellisten polkupyörien harrastajien, ihailijoiden, rakentajien ja etenkin ajajien yhteinen verkkoyhteisö.

matu187 - 16:39, 19.4.2011 » Hopla! Viime viikolla saapui kaikki kilkkeet CRC:stä ja nyt on fillari kasassa ja ostajaansa vailla. mode-edit: Murr! [b]Yksivaihde.net on yksivaihteisten ja kiinteävälityksellisten polkupyörien harrastajien, ihailijoiden, rakentajien ja etenkin ajajien yhteinen verkkoyhteisö.[/b]
Hoi Ei kai täällä [b]näin [/b]tiukalla kenelläkään (modellakaan ) ole pipo, kesäkin on tulossa :-) Moni 1-v-harrastaja ajaa maantie- tai cc-tai mtb-pyörää vaihteellisenakin , itsekin "pudotan" välillä huvikseni vaihteet pois ja välillä lisään .... pääasiahan on, että harrastetaan, ihaillaan, rakennetaan ja ajetaan.

JT

PS, Bueno Biemmezeta

Nyt on pipo, pinna ja vanne kireällä. Eli olis ns. ihan pop jos vaihdehöpöt menis jossain niille sopivammassa foorumissa. Niin pitkään kuin yksivaihde on yksivaihteisille tarkoitettu, niin siitä saanee huomauttaa.

konkeli - 18:52, 19.4.2011 » Nyt on pipo, pinna ja vanne kireällä. Eli olis ns. ihan pop jos vaihdehöpöt menis jossain niille sopivammassa foorumissa. Niin pitkään kuin yksivaihde on yksivaihteisille tarkoitettu, niin siitä saanee huomauttaa.
No sitten pitäisi [b]moderoida tasapuolisuuden vuoksi kaikki[/b] vaihteelliset ilmot ja jutut pois. On muuten myyntipalstallakin Bassoa, kolnaakkelia , mendiztä yms. varmaan kymmeniä topccceja. Menisi kyllä pesuveden mukana mm. Inforestin ja Chaintungin hienot vintagejutut kankkulan kaivoon .... mistä tämä "vaihdeviha" kun tähän asti sitä ei ole ollut... ???

JT

Jassoo. Aika siirtyä ilmeisesti muille foorumeille, kerta vaihde-erkit heivataan helvettihiin :slight_smile:

Ei edes heivata, helvetti.