MYYTY: Bianchi

Tällainen erittäin hyväkuntoinen ja vähän ajettu peli olisi tarjolla suoraan ajosta. Alkuperäistä kaikki muut paitsi satula ja kiekot. Campagnolon vaihteet sekä jarrut. Rungon koko ilmeisesti 58cm, voin vielä tarkistusmittailla. Fillari nyt 185cm pitkän pyöräilijän setupeissa. Hintapyyntöä ois tuollainen 220€ jotta saisi omansa pois. Pyörä Turussa. MH kuljettaa tarvittaessa ostajan piikkiin.

pm

Varattu JPP:lle

Jos jotain kiinnostaa pelkkä runkosetti niin vaihtuu päittäin suunnilleen vastaavaan 50 - 54 kokoiseen.

Ai tämä meni diilaamiseksi. Unohda JPP, myyn pyörän hyvään kotiin sitä tarvitsevalle ja arvostavalle, enkä diilerille.

Uudelleen myyntiin.

pm

Öh, ei ollut tarkoitus loukata ketään, mutta “diilaaminen” tässä tapauksessa olisi rungon vaihtaminen pyörän uudelle omistajalle(avovaimo) sopivammaksi. Miten rungon vaihtaminen päittäin on diilaamista? Väärinkäsitys…?

Kyseisen polkupyörän arvostus on kyllä kohillaan, ja minulle runko saattaisi sopiakin, mutta mulla on jo muutama maantiefillari, muijalla ei. Ei tässä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Samana iltana meni muutamalla minuutilla sivu suun täydellisen kokoinen nishikin runko ja heti perään tällainen tempaus. Bianchista oli jo yksityisviestillä kaupat ja nouto sovittu ensi viikolle. Internet-yksityisviestit kai käyvät kirjallisesta sopimuksesta…?

http://img153.imageshack.us/img153/7743/facepalmb.jpg

pm

Pyörä myyty hyvään kotiin. Kiitos kaikille kiinnostuneille yhteydenotosta ja sori JPP etten halunnut pyörääni teurastukseen.

http://seeklogo.com/images/M/Maniac_Butcher-logo-804D37F910-seeklogo.com.gif

Miten mä saan tän mun avatariksi?