MYYTY: Bianchi Pista -07, 53cm

Myytävänä 2007 ostettu Bianchi Pista (53cm). Kilometrejä kertynyt todennäköisesti vain muutamia satoja. Talvet säilytetty lämpimässä tallissa ja parina viime vuonna ajettu muutamia kymmeniä kilometrejä, ja juuri vähän käytön takia laitan myyntiin.

Hinnaksi voisin heittää tässä vaiheessa 450e, tarjouksia kuunnellaan ja kysymyksiin vastailen parhaani mukaan.

En löytänyt kovin montaa samanikäistä myynnistä, joten yleisestä hintatasosta ei ole sen tarkempaa tietoa. Katsotaan minkälaisen vastaanoton tämä saa. :slight_smile:

Terveisin,
Joonas

*** PYÖRÄ MYYTY 400e***

Eiköhän toi ihan hyvänhintanen pyynti ole, jos brooksi kondiksessa ja muutenkin ok, joten kuvat vaan kehiin. Viimeistään keväällä luulis menevän tällä hinnalla jos kunto on hyvä

josbanse - 12:25, 13.11.2014 » Eiköhän toi ihan hyvänhintanen pyynti ole, jos brooksi kondiksessa ja muutenkin ok, joten kuvat vaan kehiin. Viimeistään keväällä luulis menevän tällä hinnalla jos kunto on hyvä
Hyvä tietää! Brooks (musta B17 Std) on hyvin hoidettu ja mielestäni hyväkuntoinen. Laitan kuvat tänään illalla. :)

Tässä olis jollekin varsin mainio kapine järkihintaan. Tuossa on vielä se originaali geokin, eli toe overlappia on, mutta niin on tunnelmaakin!

konkeli - 12:51, 13.11.2014 » Tässä olis jollekin varsin mainio kapine järkihintaan. Tuossa on vielä se originaali geokin, eli toe overlappia on, mutta niin on tunnelmaakin!
Juurikin näin! Harmittaa todella paljon myydä, mutta muutama vuosi sitten muuton jälkeen tiet ympärillä huononivat sen verran, ettei tule enää ajettua.
konkeli - 12:51, 13.11.2014 » Tässä olis jollekin varsin mainio kapine järkihintaan. Tuossa on vielä se originaali geokin, eli toe overlappia on, mutta niin on tunnelmaakin!
jooo! iteki tuli tälläsellä joitain vuosia ajeltua ja hyvä runko on. tuplaohennettua putkea, täyskromattu ja "aito ratageo"

missäköhän kaikki kromiset pistat menee, ei oo foorumilla pahemmi näkyny?

Pari yhteydenottoa on jo tullutkin, mutta vielä on myynnissä. Pyörään saa tulla myös tutustumaan paikan päälle. :slight_smile:

Varsin hieno, ja tiukannäköinen vs se uusi geo. Stemmi snadissa erektiossa, mutta senhän voi halutessaan flipata ympäri

Onko keula mällätty vai vääristääkö vaan kuva?

Heittäisin pelimerkkini vääristymisen nurkille.

visu - 18:58, 19.11.2014 » Onko keula mällätty vai vääristääkö vaan kuva?
Vääristää tosiaan, ei ole kaaduttu kuin kerran paikallaan ensimmäisellä ajokerralla. <:)

Nostetaan taas ylöspäin.

Pyörä myyty 400 eurolla.