MYYTY: Bagaboo Workhorse messengerbägi kokoa L

Unkarista tarttui mukaan kaksi Bagaboon Workhorse messenger-bägiä, M ja L -kokoisena. Tuo L-kokoinen on valitettavasti hiukan turhan iso päivittäiseen käyttöön meikäläiselle. Parempi että se pääsee jollain muulla oikeaan käyttöön johon on tehty. Kassia käytetty kokonaisen viikon verran, jonka aikana se on kulkenut puolityhjänä Budapest-Wien-Budapest-Helsinki välin junassa/lentokoneessa - ei siis ole vielä päässyt tositoimiin, ja on tämän myötä käytännössä käyttämätön.

Kyseessä siis Bagaboon “paras” messenger-bägi, kokoa värkillä 64/38/32/28cm, eli noin 34 litraa. Päävärinä beige, ja läpässä pystyssä valkoinen, tummanliila ja sininen raita (noin 6/3/10cm leveitä).

Lisäherkkuina bägissä:

Lisää infoa laukusta Bagaboon sivuilla: http://bagaboo.hu/en/workhorse-messenger-bag/

Em lisäkilkkeillä varustettuna laukku maksaisi Suomeen kuskattuna 182,40€. Tämän kovin vähän käytetyn kappaleen saisi omakseen 125€ hintaan. Laukku majailee Helsingissä ja posti kuljettanee tarpeen mukaan muuallekin.

Ja kuvia kapistuksesta (pienen kuvan takaa löytyy isompi versio) :
http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_01.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_02.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_03.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_04.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_05.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_06.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_07.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_08.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_09.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_10.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_11.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_12.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_13.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_14.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_15.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_16.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_17.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_18.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_19.jpg http://sam.aqua-web.org/bikes/workhorse/bagaboo_small_20.jpg