MYYTY: 2 kpl Hikipajan runkolaukkua (cvlt mvsta!)

Iltapäivää,

kaiken muun säätämisen ohella Hikipajan tuotantoneuvosto kokoontui ja päätyi demokraattisen konsensuksen saavutettuaan kahden runkolaukun tuotantotavoitteeseen, joka täytettiin 100 %:sesti eilen illalla. Tuotantoneuvoston vieraannuttamattoman työpanoksen tulokset ovat nyt myynnissä teille, Dear Friends, aikalaiset ja palstan lukijat.


Laukun mitat ovat: pituus 46 cm, korkeus 12 cm, leveys 7 cm. Ulkokangas on jämäkkää ja kestävää 1000d nylonia (corduraa) ja vuori pelastuslauttaa, joka on vedenpitävää ja luontaiselta väriltään disko-oranssia, mikä helpottaa tavaran löytämistä laukusta. Täyttä vedenpitävyyttä laukulle ei voi taata, koska saumoista saattaa tihkua vettä kuten myös vetoketjun läpi, mutta tämä vaatinee kovan altistuksen sateelle. Laukun vasemmalla puolella on pieni verkkokankainen tasku (10x20 cm) ajon aikana käsiteltävää pientavaraa varten. Tasku auttaa esimerkiksi tyydyttämään suklaa- tai proteiinipatukan tarpeen.


Tarjoiluehdotus: Laukku pakattuna (ks. täytteet alla)


Laukku vetää kevyesti Alpkitin Hunka-bivin, pari sisuria, työkaluja ja pokkarin, eli kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen retkeilyseikkailuun. Kesän randot ovat vain parin kuukauden ja yhden Hikipajan laukun päässä!


Tarjoiluehdotus: laukku kiinni 53-koon rollerissa. Tilaa jää kätevästi juomapullolle, ja tuuli kulkee rungon läpi pyöräilijää kaatamatta. Laukku mahtuu myös tietenkin isompaan kolmioon. Kiinnitys velcro-remmeillä: laukun päällä ja päädyissä on turvavyöstä tehty kanava, jonka läpi remmit voi pujottaa haluamistaan kohdista. Remmejä tulee mukaan seitsemän kappaletta.

Mvsta laukku sopii erityisen hyvin yhteen Wolverinen pulisonkien kera, näyttää todella kivalta oranssissa pyörässä, mutta sopii myös minkä tahansa muun värin kanssa!

Hinta: 120 euroa – randoilijat, teillä ei ole varaa olla ostamatta tätä!

Muuta: ensimmäisestä myydystä laukusta 100 e lahjoitetaan Papua-Uuden-Guinean ruoka-apuun. Viime kesänä PUG:n saarivaltio kärsi erityisen voimakkaan El Niño -syklin aiheuttamasta kuivuudesta, joka tuhosi satoja ympäri maata ja aiheutti myös juomaveden puutetta. Vaikka kuivuus on loppunut, voimakkaina alkaneet sateet ovat vaikeuttaneet maanviljelyä ja nälän vuoksi monen maaseudun asukkaan peruskunto on heikentynyt, mikä tekee heistä alttiita taudeille, eli ruoka-apu on edelleen tarpeen.

Toimitus: nouto/toimitus sopimuksen mukaan Helsingissä, varauksin pk-seudulla tai postituts (n. 9.5 e) ostajan laskuun.

YV tai 045 630 1938

edit: yksi laukku mennyt, toinen jäljellä!

edit2: kaikki meni, kiitokset ostajille!

Aattelin tulla sössöttämään jotta hieno. tirskdisko-oranssi…oispa rahaa…