Myydään pyöräilijän unelma Unimatic U1-ER L'Eroica rannekello

Unimatic for L’Eroica on upea 300:n valmistusmäärän kello, joka juhlii yhden maailman kuuluisimman pyöräilytapahtuman 25-vuotispäivää. Kello julkaistiin syksyllä 2022. Degrade “punainen ja musta L’Eroica” kellotaulu made in Italy" kello on varustettu tyylikkäällä mustalla rei’itetyllä vasikannahkahihnalla, joka muistuttaa vintage-vaikutteisia pyöräilykenkiä. Seiko NH35A koneisto Unimatic on kuuluisa mikrobrändi, jonka yhteistyökellot eri brändien kanssa myydään usein nopeasti. Ostin tämän kellon syksyllä ja ollut oikeastaan käyttämätön, joten myyn tämän eteenpäin. Kunto on virheetön. Ranneketta ei ole vaihdettu. Mukaan tulee myös pakkauksessa oleva käyttämätön natoranneke. Lisäksi mukaan takuutodistus, sekä Unimaticin kellopakkaus, jossa voi halutessaan kahta kelloa kuljettaa/säilyttää. Hinta uutena veroineen on 870. Tästä hieno ja katu-uskottava kello pyöräharrastajille, commuuttereille tai laadukkaita kelloja arvostaville.

Lisätietoa kellosta: https://www.fratellowatches.com/hands-on-the-unimatic-for-leroica-modello-uno-ref-u1-er-combines-great-style-with-a-cool-story/

Kuvia kellosta myös tässä torin ilmossa: 2022 Unimatic U1-ER Unimatic for LEroica, uusi,... Paremmat kuvat toki noissa linkeissä.

Hinta: 600 euroa

Paikkakunta:** Espoo

Yhteystiedot:** nolla 504337560 Ossi