Myydään ja annetaan laukkuja

Myydään Carradicen Super C-laukut. Käyttämättömät, mutta koepakatut pariin kertaan ja käyneet kiinni pyörässä. Ostettu Velobiasta pari vuotta sitten. Silloin jo mietitytti, että onko liian pienet mutta kun halusin. Ja kyllähän näihin kevyt retkisetti menee, mutta tykkään itse pakata aika krouvisti ainakin muutaman päivän jälkeen tai sateella. Ja toisaalta tykkään, että mahtuu extraakin, jos niikseen tulee.

Ajattelin, että voihan näitä käyttääkin kevyillä kesäkantamuksilla, mutta muutto on käsillä ja voisi koettaa ylimääräisestä vähän luopua.

100 €

Baicyclonin, eli BagJackin kaukoidässä tehty alamerkin tekemä pyörälaukku. Lähettimallia.
Kuraa on pinnassa, mutta ehjä on. Mukaan tulee kitaranhihnaan tarkoitettu olkapehmike, koska alkuperäinen ei omaan olkaan sopinut. Tulee tietysti mukaan sekin.

20 €

ANNETAAN: Pyörälaukut. Toinen Bits XXL:stä ja toinen Roswheel Prismasta. Samanlaiset kuitenkin. (Alla olevassa kuvassa nuo tarakkaan kiinnitetyt, tosin on tuo KTM:kin saatavilla, Alpkitin runkolaukku ei)

Olen näillä jonkun verran ajanutkin, koska sopivat Pelagon tartsiin. Tuo verkkotaskukin on aika mukava lisä. Ja on hyvän kokoiset. Mutta eihän nämä mitkään Ortliebit myöskään ole.

Kamat Turussa. Voinen postittaa, mutta nouto tietysti parempi.

Long shot mutta onkohan vielä mitään näistä olemassa ja myynnissä?

Moi!

Tuo Baicyclonin lähettilaukku on vielä, mutta pansut meni aika nopeasti.

  • Antti