Myllykosken kuvarastit

Saa nähdä löytyykö porukkaa kuvarasteille mylsällä. Yhtään fiksiä näin uutena asukkaana en ole vielä nähnyt, mut toivossa on hyvä elää.

"Säännöthän menevät kutakuinkin näin:

  • Ensimmäinen ottaa jostain suhteellisen helposti tunnistettavasta kohteesta kuvan, jossa myös pyörä näkyy, ja laittaa tänne foorumille.
  • Seuraava innokas käy samassa paikassa ja todistaa paikallakäynnin ottamalla oman kuvan (samasta paikasta) jossa pyörä taas näkyy. Kuva laitetaan foorumille jos ei kukaan muu ehdi ensin. Kuvan yhteyteen laitetaan karttalinkki.
  • Sen jälkeen on oikeutettu laittamaan uuden kuvan seuraavasta paikasta, mieluiten aika nopealla aikataululla. Ja kuvatarina jatkuu…
  • Aluerajauksena vaikka jokseenkin fiksut kaupungin rajat tai yleisesti paikat, joiden voi hyvällä syyllä olettaa olevan… käyttäkää järkeä! Koitetaan olla keskimäärin urbaanissa ympäristössä, mutta tunnetuilta maastopätkiltä ja ihmepaikoistakin saa kuvia toki laittaa.
  • Kuvien täytyy olla tuoreita. Ei siis vanhoja kuvia arkistosta. Jos ei tunnu vastakaikua tulevan sopivassa ajassa (14 päivää max), niin voi paljastaa paikan ja nokittaa itseään toisella kuvalla.
  • Se joka ensimmäisenä laittaa kuvan esille tähän threadiin, saa jatkaa. Eli ei mitään “Löysin tän jo, kuva tulee huomenna” ilmoituksia.

EI PASKANJAUHANTAA KUVARASTILANGASSA! Selittäminen, puolusteleminen, perusteleminen ja yleinen sössöttäminen eivät kuulu kuvarastilankaan."

Edit: luulin tän olevan itsestäänselvyys mutta Ilmeisesti ei eli GOOGLE MAPSIN käyttö on KIELLETTY eli ajamalla haetaan ne paikat eikä millään perkeleen karttapalveluilla!

Eli aloitetaan helpolla jotta saadaan homma pyörimään:

image