Muutoksen tuulet - vanhuus ei tule yksin

Smurffi tais tiivistää tän homman aika hyvin.

fiksit, hipsterit ja (oikeat) polkupyöräilijät - en edes usko lukemaani.

mihin lapset ajon ajaksi?

Vanhetessa erottaa paremmin itselleen epäoleellisen oleellisesta ja osaa keskittyä jälkimmäiseen. Sisältö on aidosti tärkeämpää kuin muoto.

Osuipa Smurffin hypoteesit hyvin lähelle viimeisen kahdeksan vuoden kehityskulkua. Tällä hetkellä ollaan vahvasti saavuttamassa nelostasoa, joskin kohta kolme vielä kummittelee taustalla. Kiinnostus maastohuvitteluun on ollut kova ennen vaihetta yksi ja nyt taas vaiheessa neljä.

zykkeli - 11:22, 24.5.2013 » mihin lapset ajon ajaksi?
Niin? Onko tästä jo keskusteltu? :)

Pappa kiteytti hyvin. Noin se menee minullakin.

Fiksipyöräilyvanhuus ilmenee sillä lailla että aina kun/jos joutuu skidaamaan niin ensimmäinen ajatus on että nyt kuluu hyvää rengasta ihan turhaan. Ja jos ironisesti skidaa niin tekee sitä vain nurmella tai hiekalla johtuen em neuroosista renkaan turhan kulumisen suhteen.

Hipsterivanhuus sitten varmaan ilmenee siitä että skidaa ironisesti.

jimi- - 12:03, 24.5.2013 »
zykkeli - 11:22, 24.5.2013 » mihin lapset ajon ajaksi?
Niin? Onko tästä jo keskusteltu? :)
Oikeastaan pitkälti kaikki tähän liittyen (poislukien se miten niitä lapsia tehdään) löytyy rinnakkaisen foorumin tavarafillari.fi puolelta
zykkeli - 11:22, 24.5.2013 » mihin lapset ajon ajaksi?
lapset aiheuttaa imho lähinnä sen, että pitää ajon määrän sijasta keskittyä laatuun, mikä ei ole pelkästään huono asia.
Smurf - 11:00, 24.5.2013 » Kuulkaapa ihmiset! En väitä olevani oikeassa, mutta omalla kohdalla ja myös muiden kohdalla fixypyöräily menee oikeastaan seuraavalla lailla:
Mihin kohtaan tulee bullhorn?
Smurf - 11:00, 24.5.2013 » 2. Purismi, on hankittu "oikea" polkupyörä ja samalla vahvistuu fixypurismi. Itselläni se oli droppitanko ja [b]-bullisvaihe[/b].. kaikki muu oli kerettiläisyyttä: vaihteet, riserit, yli 25 mm kumit ja muu "hassuttelu".
vallengrach - 21:44, 22.5.2013 » massipäälliköt sporttaa tapered-ovesize-ohjuksia ja resuperseet/og:t prolet hoikkaa rautaa, que?
No suatana, eipä oo kukaan tiivistäny paremmin tätä mun kengännauhabudjettiin nojaavaa pyöräilyharrastusta.

nimim. vanha Pösö.

tiesittekö muuten, että elämänkertatutkimuksen perushavainto on ihmisten taipumus nähdä elämänsä loogisesti edenneenä kasvutarinana, jossa tarkasteluhetki erottuu paitsi aiemmin eletyn seurauksena myös sen täydellistymisenä.

kohti parempaa, kohti oikeampaa.

Tiesin.

elämäkerta, ei elämänkerta.

Mun mielestä huvittavin vaihe on se jossa nauretaan dosnojen löysille kulmille.

Jokaiseen vaiheeseen myös kuuluu muutoksen kieltäminen. En tiedä on muutos mikään kasvutarina parempaan tai oikeampaan. Se on vaan kasvutarina.

Jokainen on joskus oikeassa. Tai näin ainakin kuvittelen.

Smurf - 11:00, 24.5.2013 » Kuulkaapa ihmiset!

Edit: Jokainen meistä vanhenee (jopa rebel polkupyörälähettikin… vaikka ei sitä haluaisi), kilsat, parta ja katse kasvaa.

Aamen. Vielä ku alkais parta kasvaa. Ja osaisi priorisoida rahankäyttönsä niin, että saisi jonkun [i]järkipyöränkin[/i] hankittua.
netspider - 13:01, 24.5.2013 » elämäkerta, ei elämänkerta. Mun mielestä huvittavin vaihe on se jossa nauretaan dosnojen löysille kulmille.
Mun mielestä on huvittavaa, et täällä puhutaan enemmän dosnojen kulmista puhumisesta kuin dosnojen kulmista.