Muijalle sinkula?

Emännän työmatka-ajoissa Helkaman Aino alkaa käymään tiensä päähän. Työmatka-ajossa 15 km:n yhdensuuntaisella matkalla tuo tuntuu hiukan raskaahkolla tukevine renkuloineen. Vaimo on tykästynyt sinkuloihin jo tuolloin kun ne olivat muotia vain mummopiireissä. Vaihdepyörä ei tule missään nimessä kysymykseen ja fiksi tuntuisi hiukan haastavalta harvemmin pyöräilevälle.

Pyörällä olisi tarkoitus ajella työmatkaa pääasiassa Helsingin keskuspuiston reittejä. Vaimo on 165 cm pitkä, joten runkokoko pitäisi olla hänelle sopiva. Tavoitteena olisi, että uusi pyörä olisi hiukan kevyempi ja nopeampikulkuinen kuin tuo sinänsä hieno Helkama Aino. Lokasuojat tai mahdollisuus lokasuojien kiinnitykseen olisi plussa.

Hankintapaikka voi olla täysin vapaa, paikallinen kauppa, nettikauppa käytetty tai uusi kunhan soveltuu parhaalla tavalla tarkoitukseen ja on pitkäikäinen ja laadukas. Tarjotakkin saa, jos on luopumassa omasta.

Vaikka yksivaihteisten suosio on räjähtänyt niin tarjonta yleisesti on vielä rajoitettua. Heittäkää siis ehdotuksia tähän tarkoitukseen soveltuvasta sinkulasta ja mahdollisesta ostopaikasta.

Tämä ratkaisi pitkällisen ongelman, joksi tarpeeksi pienen mixten löytäminen oli ehtinyt muodostua (tosin pinkki-valkoisena runkosettinä). Toinen vaihtoehto voisi olla tämä.

Kas, toi prinsessahan näyttää todella näppärältä!

@kid: Mikä on ton prinsessan virtuaalisen vaakaputken pituus?

Tuo prinsessa vaikutti tosiaan hienolta. Tuo voisi olla yksi vaihtoehto

^^Runkosetti saapuu vasta ensi viikon puolella, joten en pysty tuota valitettavasti nyt mittaamaan. Toisaalta muistelin noiden mittojen löytävän spostistani, kun noista rungon ko’oista olin Turun suuntaan yhteydessä, mutten tähän hätään löytänyt tuota mailia.

Sen verran tiedän, että 162-senttiselle kuskille tuo on tulossa ja laskelin tuon pienemmän koon oikeinkin sopivaksi (80-millisellä stemillä). Jos joku ehtii mittaamaan aiemmin, niin voisi laittaa infoja tänne.

Minusta on oikein mainio veto Prince-posselta tuoda (semi)kotimaista markkinoille, joilla ei liikaa tarjokkaita ole hetkeen ollut…

Chainreactioncyclesillä oli ainakin joku aika sitten polkuhintaan monenlaisia Vitus-merkkisiä runkoja. Yhdessäkään näissä ei varmaan ollut haarukanpäissä säätövaraa, mutta jos runko maksaa jotain viiskymppiä, ketjunkiristimen hankinnassa voi olla jotain mieltä.

Uusix-pajalla oli nätti violetti Pösön mixte-runko maanantaina. Tarkempia mittoja en ottanut, kun meille ei enää vaan mahdu lisää Pösöjä.

Kevyen tuntuinen oli tuo leprince kun naisten malli 9.5 kg. Onkohan tuo pelkästään fiksi vai löytyykö sinkulapuoli myös?

…fiksinä tuo kompliitti myydään, mutta vapaarattaan saa myös kiinni; takajarrun virittely tosin vaatii pientä puhdetta, mutta sinkulointi onnistuu joka tapauksessa (näyttää myös siltä, että jarrupinta löytyy myös takavanteesta)