Mixte-projekti

Kesän aikana valmistui vaimolle hieman nopsempi menopeli. Aihiona mahdollisesti saksalainen nimetön naistenpyörä, josta pystyikin hyödyntämään ison osan vanhoja osia. Jarrut, satula, renkaat ja stonga tuli hankittua.

edit: muuten hyvä, mutta meni väärään osastoon…

Alko tekemään mieli vanilja-mansikka -pehmistä.

MIXTEI kukaan kommentoi? Toi on todella hieno.

Söötti!

No sanon nyt ihan suoraan, että mixte flättipolkimin ilman lokareita ja ketjusuojaa on vähän dorka kapine. Lukkopolkimilla vois kuvitella, että tota ajetaan vain pyöräilyhousuissa ja kengissä, mut flätit viittaa arkisempaan ajeluun. Muutenhan tossa on värikoordinaatio ja “naiselliset” prinsessavärit ihan kohillaan.

Hauska väritys!

^^ Lokarit laitetaan sitten kun niitä tarvitaan? Ottaahan jotkut phixystään jarrun pois kuvia varten.
Tuohon sopisi viiksi-/porteurtanko, samoin taakse sellainen naistenpyörään tehty jarru johon vaijeri vedetään alakautta; tulisi yksi mutka vähemmän.
Veikeä pyörä ja omistaja varmasti onnellinen! : )

Nätti! Mulla ois valkoinen tarakka jouten, jos kiinnostaa. :slight_smile:

Kantsis varmaan laittaa toi takajarrun veto toisin päin. Ei tulis ylimääräistä mutkaa kitkaa lisäämään. Vaihtaa siis sen kuoristopparin ja vaijerin kiinnitysruuvin paikat keskenään.

Saatan olla yksin mielipiteineni tässä asiassa mutta en ole ikinä täysin ymmärtänyt näitä mixtejä joista on riivitty lokarit sun muut pois. fixysinkulamuotikonversiopyörä tyttöystävälle kanssa okei joo, mutta IMHO klassinen mixte on hieno juurikin lokasuojineen, pakkarin kanssa jne.

Se voi johtua siitä että ihminen saa,voi ja tekee usein fillareita,ja muutakin,omaa silmäänsä miellyttäväks eikä niinkään saadakseen hyväksyntää suurelta fixysinkulamuotipyörähipsterfasisti valiokunnalta ?

hoolie - 8:32, 17.8.2010 » Se voi johtua siitä että ihminen saa,voi ja tekee usein fillareita,ja muutakin,omaa silmäänsä miellyttäväks eikä niinkään saadakseen hyväksyntää suurelta fixysinkulamuotipyörähipsterfasisti valiokunnalta ?
siis onko kyseinen mixte mielestäsi tehty miellyttämään omistajan omaa silmää vaiko suurta fixysinkulamuotipyörähipsterfasistivaliokuntaa?

Oisko sanat “muotipyörä” sekä “hipsteri” jo käytetty tällä palstalla pikkuhiljaa loppuun? Herkut värit!

^^rouvan Tunturi mixteen ei edes lokasuojia mahdu, on nimittäin niin mallia racing. Mun mielestä mixte ei lähtökohtaisesti runkotyyppinä ole mallia retki.

Tässä Tunturi konversiomoodissa:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs151.snc1/5616_112303452953_823527953_2174026_648026_n.jpg

jussi - 8:45, 17.8.2010 »
hoolie - 8:32, 17.8.2010 » Se voi johtua siitä että ihminen saa,voi ja tekee usein fillareita,ja muutakin,omaa silmäänsä miellyttäväks eikä niinkään saadakseen hyväksyntää suurelta fixysinkulamuotipyörähipsterfasisti valiokunnalta ?
siis onko kyseinen mixte mielestäsi tehty miellyttämään omistajan omaa silmää vaiko suurta fixysinkulamuotipyörähipsterfasistivaliokuntaa?
EI kato hajuakaan,lähinnä meinasin sitä että kukin kai saa duunata kulkupelejään makunsa mukaan,vaikka sitten miellyttään sitä valiokunta ajos se on hälle se pointti.Ei tässä vittuilla koitettu.

Aihealue on “arvostele mun ajopeli,” eikä sun hoolie tarvitse joka vitun kerta tulla muistuttamaan siitä, kuinka paljon meitä muita idiootteja parempi ihminen sinä olet.

^ Kai se on pakko pistää bensaa liekkeihin… Tuossa suhteessa voisi asbikin katsoa pari kertaa peiliin. Over and out.

Nada.

olet jussi osittain väärässä.

Olen samaa mieltä siitä että moni mixte on hieno alkuperäisine lokareineen ja tarakoineen, mutta ainakin omalla kohdalla on vaimon mixte projektissa ne jäämässä lopullisen kokonaisuuden ulkopuolelle. Vaikka sekin runko on jotain viemäriputkea on tarkoitus rakentaa mahdollismman kevyt pyörä jolla ajellaan lähinnä huvikseen ja aurinkoisella säällä. Omistajalta jo löytyy yksi pyörä jossa on lokarit, seisontatuki, tarakka etukori ja 18.5kg painoa. Flättipolkimet on minunkin mixte projektiin tulossa kun vaimo ei oikein noista lukoista innostu.

Niin, ja hieno on tuo janozin pyörä, voi kun itse saisi jotain samanlaista aikaan.

vähän off-topic, mutta satuinpa löytämään uusix-verstaalta mountcat picnic (?) -mixten suginon kammilla ja rattailla. tosta teen pikkusiskolle pyörän :stuck_out_tongue:

http://img269.imageshack.us/img269/5893/valokuva119.jpg

tosiaan, keskiön alla lukee “made in korea by samchuly” ja runko on muhvitettu. mukana oli etuhaarukka ja orkkis lokasuojat.
todella huonosti löytyy kyseisestä samchulystä googlesta tietoja, heh.