Mixte Celeste

Tällänen projekti ollut tekeillä. Crescentin fashion line runko josta pitäis tehä tyttöystävälle pyörä kesäks. Hiekkapuhalsin rungon ja kävin maalauttamassa metaplus nimisessä paikassa järvenpäässä. Pulverimaalaus ja lakkaus makso 50e. Suosittelen.
Kiekoiksi ostettiin tokenin valkoiset deep v:t joissa ehkä vähän häiritsee decalsit jotka oliki maalattu ku jostain luin että ne olis ollu tarroilla. Kiekot vois siis ehkä vaihtaa vielä vaikka velocityihin tms… eli saa tarjota noista jos kiinostaa: http://www.evanscycles.com/products/token/track-wheelset-ec020839?query=token%20track%20wheel

parin jutun kanssa tarttis vähän apuja

KAMPISARJA:
olisko kellään myynnissä tai osaako joku suositella jotain halpaa, mielellään kromista ja perinteisen näköstä joka sopis suunnilleen tämän näköseen “perinteiseen” keskiöön. En oo näissä ihan messissä että minkä mallinen kampisarja tähän sopis…
http://www.velosolo.co.uk/tradbb.html ???

SATULATOLPPA 26mm kromi:
tarjoa! (toi kuvassa oleva on vääntynyt)

JARRUT:
kromisia jarrulänkiä saa tarjota. Oliko jollain jotain tietoa niistä takajarru viritelmistä näihin mixteihin? tossa ei tosiaan oo varsinaista paikkaa takajarrulle mutta jossain näin jonkun viritelmän mikä tuli kiinni tohon…ylempään… kyl te tiiätte. mistä tälläsiä sais ostaa tai onko jotian muita ideoita?

JARRUKAHVAT:
kromin väriset jarrukahvat olis kans hakusessa ohjaustanko on n.2 senttiä halkasijaltaan.

sit jos sattuu olemaan vielä myynnissä brooksin ruskeeta naisten satulaa tai samanväristä tankoteippiä niin ostan mielelläni.

Laitan lisää kuvia kun tää tästä vähän etenee… :slight_smile:

-jouko-

Pelagosta löytyy Brookseja, tankoteippiä ja perinteisiä kampia. Ne tosin on kaikki uusia. Tota celesten väristä jarruvaijeria saa Roihuvuoresta pyöräkaupasta, sieltä varmaan löytyy tolppakin, ehkä kammetkin.

Hyvältä näyttää. Itelläni valmistu aika samanhenkinen projekti juuri, pari osaa vielä kiillottamatta. Stemmi pitäs saada vielä vaihettua vähän kauniimmaksi.

https://lh3.googleusercontent.com/_deFWVRNgp6A/TYJISIeYg1I/AAAAAAAABpU/qzmt20CPSKo/s1024/DSC00734.JPG

Mikko:

Mikä toi quill->Ahead+miljoona avaruudetinta -yhdistelmä tollasessa pyörässä on?! :S

Tästä tulee hieno. Ehdotan kuitenkin matalaprofiilivanteita. Deep V:t oli niin 2008 ja toihan on kuitenkin fashion line :slight_smile: Ja kun sulla muutenkin on aika klassisen näköisiä palikoita listalla niin valkoiset aerokehät pistää vähän silmään.

Suurin osa palikoista on alumiinia (ei kromattuja) mutta niitäkin saa kiiltämään kangaslaikalla ja autosolilla. Kammiksi käyvät esim. mitkä tahansa vanhat shimanot (tyttöystävän mixtessä 600ex-malliset).

Tota jarrusysteemiä voisi hyvällä tsägällä löytää kyläsaaren uusix-pajasta. Muuten ebay.

okok pitääpä tarkastaa pelagon tarjonta. ja ebay ja kyläsaari. jarruvaijerit tai manttelit vois kyllä olla ehkä valkoset.

Joo mä kans koitin varovasti ehdotella perinteisempiä kiekkoja… Alunperin oli tarkotuksena yhdistellä vähän uutta ja vanhaa mutta kyllä munki mielestä tohon sopis matalat ja kromiset kiekot ehkä paremmin. Toisaalta kyllä toi valkosilla deep V:illäkin näyttää musta tosi hyvältä ja alunperin mietittiin just valkosta ja celesteä ja ruskeeta. laitan kuvan noitten kiekkojen kanssa ku ehin. En kyl haluu tästä mitään liian klassita mixteä lokasuojilla ja tarakoilla yms turhuuksilla;) Onko jotain hyviä ideoita jostain matalista kromisista kiekoista. sais olla ihan valmiit kiekot ja halvatkin mielellään. edit: flipflop hubilla. Voisin ostaa sellaset ittellenikin. saa tarjota.

Vaara- Ali toi on ihan ahead keula varustettuna korkeella speisserillä. Ehkä quillin vaihto ja keulan kierteytys joku päivä jos jaksais.

26.0-millisiä satulatolppia saa varmaan ihan kivijalkakaupoista, jostain Fillarikellarista tai vastaavasta.

Jos lokasuojat on turhuutta ja komponenttien väri tärkeämpi juttu, soveltuisko pyörä ajamisen sijaan vaikkapa vitriiniin?

Pyörätohtorin kromikammet:
http://www.pyoratohtori.fi/kuvat/2008_11_03/33zteraskampi1725.JPG
Nämä voivat kyllä olla liian pitkät ajajalleen(?), sekä notkeat ja oletettavasti ylettömän painavat. Eikä mulla ole viisteestäkään tietoa. Mutta onhan nuo myös halvat (20€), vrt. esim. FSA Gimondi (70€).

ivan - 21:02, 23.3.2011 » 26.0-millisiä satulatolppia saa varmaan ihan kivijalkakaupoista, jostain Fillarikellarista tai vastaavasta. Jos lokasuojat on turhuutta ja komponenttien väri tärkeämpi juttu, soveltuisko pyörä ajamisen sijaan vaikkapa vitriiniin?
Okok kiitti vinkist käyn kattoo vaik fillarikellarin ku se on tos vieres. Tietty ois kiva jos täältä löytyis halvalla joltain.

Joooo siis en kyllä usko että toi tyttöystävä kauheesti ajelee vesisateessa. Itekki yleensä sateella menen sporalla tai kävellen. Ja kyllä tässä pyörässä ulkonäkö on ihan varmasti se tärkein asia. Ja miksei kivan väriset komponentit vois olla ihan hyviä ajettavuudeltaankin. :slight_smile:

Luulen kyl et noissa kiekoissa väri menee muodikkuuden edelle ja pidetään noi deepveet ainaki toistaseks.

Yleensä rungot jotka ovat tehty käytettäväksi lokasuojien kanssa näyttävät tällä tavalla paljon paremmilta, muuten jää semmoista tyhjää tilaa. Mut saahan ne lokarit aina lisättyä myöhemmin mikäli siltä tuntuu.

Jarruongelmaan löytyy myös tällainen ratkaisu:

Siinä joutuu vähän rakentamaan uusiksi vaijerin kiinnityksen mutta aika usein näkee ton niin tuskin se mikään vaikea operaatio ole.