Miten poistan ketju- ja muut rasvat vaatteilta?

Jere, ei kesällä käytetä pitkiä housuja.

Mulla toimi semmoinen, että palasaippualla hieroin tahraa ja lisäksi vielä pyykinpesuainetta normaalisti. Yllätyin kun ketjurasvat hävisi pesussa.

Tainalle vastaan näin että poljen ympäri vuoden ja pukeudun sen mukaan.

Fairy & kynsiharja & vitun kova rassaus it is. Anna sen vaikuttaa pitkään ennen huuhtomista ja jää.

E: suosittelemme jatkoa ajatellen shortseja, polvihousuja, oikean lahkeen käärimistä, polvisukkia, irtolahkeita, tyttöystävän leggingsejä, lahjeklipsuja ja -sträppejä - sekä näiden valikoituja yhdistelmiä.

Asennushommiin sitten asennuspaitoja, joita voi surutta likastaa, jos ei muu auta.

E2: käsienpuhdistukseen sitten vaikka jotakin tällaista, ei tärpättiä. Vanhempana kiität. Asennushanskoja kannattaa myös harkita.

^Mites inttipoikien särmärit? Omani oon hukannu jo aikaa sit, vaik en inttiin oo käynykkää. Luulis olevan helppo ratkasu.

^ piti guuglata - en ole armeijaa käynyt minäkään :slight_smile: Näyttäis pelittävän.

särmärit - kiristää ja vituttaa

kuten inttikin.

tyylikäs ratkaisu:

http://www.brooksengland.com/images/cache/shop/shop_bags/other_brooks_products/trouser_strap/colour/trouser_strap_black_w375_h275_vamiddle_jc95.jpg

Miten sitä rasvaa saa paitaankin?

Mulla on laukussakin. Meni vähän aikaa huomata, miten sitä sinne päätyi, mutta ilmeisesti pyörää olalla kantaessa laukun pääty onnistu hinkkaamaan ketjua.

vinkvink
leikkaa vaikka vanhasta tennarista jalkaosa pois ja sit sulla on varsi minkä sisään voit lahkeen laittaa jos tuo sukan pituus ei normaalisti riitä. sen voi laittaa tarpeettomana sitten lahkeen alle piiloon.

Juurikin kantaessa sitä on päässyt selkääni.

No mulla tahriintu paita tänään, kun kiillottelin vannetta pyörittäen sitä sylissä ja akkuporakoneella jynssäsin samalla. Ottaa aika napakasti vaatteisiin tuo hiomavahakin, eli be careful out there.
Mulla on käytössä ns. paskakamat aina likaisissa hommissa, eli kun tarpeeks likaset vaatteet->roskiin. Tämähän on hyvä niin kauan, kun remontit tehdään kotona. Sitten kun paska nasahtaa tuulettimeen kentällä, ollaankin jännän ääressä. Renkaan paikkuu valkoinen kauluspaita päällä on kohtuullisen tarkkaa hommaa… Onneks on oxiaction.

antik - 20:55, 7.7.2013 » E2: käsienpuhdistukseen sitten vaikka jotakin [tällaista,](http://www.clasohlson.com/fi/Käsienpuhdistusaine-CRC/34-6048) ei tärpättiä. Vanhempana kiität. Asennushanskoja kannattaa myös harkita.
[tääkin](http://www.motonet.fi/motonet/tuotteet/604628/0) on aika ässää kamaa käsienpesuun. tuoksuu myös kivalta.

mut täs ku ollaan semisti aihees, niin tuubiliiman jämät pois shortseista ???

Vaikea sanua kun on akka joka pesee vaatteet. Kehui vaan jotain vaaleanpunaista tököttiä, Vanish, muistaakseni. On kyllä semmonen kutina että jos rasvaisempi vaate niin on menny roskikseen samantien, sen verran on paitoja hävinny kaapista.

Eihän se viisasta ole vaihtaa keskiötä ykköset päällä, tosin vaikka kun homma pittää tehä, nii se tehhää, oli yllä mitä.

Mites tollasen KRNKY:n pussukan puhdistais kaikista iljettävistä tahroista? Uskaltaako lyyä koneeseen?

jerppa - 22:01, 7.7.2013 » Juurikin kantaessa sitä on päässyt selkääni.
Miten te niitä pyöriä kannatte? Brotip: vedon puoli itsestä poispäin niin vaatteet korkeintaan kuraantuu - [kas näin](http://blog.brooksengland.com/wps/wp-content/uploads/2011/10/1114100000468013f1_Cyclo-cross-Nations-cup-1984.jpg).
manuelkala - 22:35, 7.7.2013 » tuubiliiman jämät
Katsopa Hai tuo aiempi Martta-linkki - sieltä löytyy neuvot kaikille tahroille mille altistuu kun elää phixymän's life ^__^
honeycookie - 22:01, 7.7.2013 » vinkvink leikkaa vaikka vanhasta tennarista jalkaosa pois ja sit sulla on varsi minkä sisään voit lahkeen laittaa jos tuo sukan pituus ei normaalisti riitä. sen voi laittaa tarpeettomana sitten lahkeen alle piiloon.
Tää on kyllä ehkä yks tyhmimpiä vinkkejä mitä oon kuullu.

mites tuo krustiintuminen tota

Ihan sama nämä vaatevinkit ja muut kun joutuu tekemään tienpäällä remppaa. Esim renkaanvaihdossa kädet paskaantuu ja vaikee pitää siinä vaatteet puhtaana. Niksi tähän on pitää hanskoja paikkatarpeiden mukana (itsellä ei kylläkään ole kuin paikkatarpeet ja muutama avain.) Sen oon huomannu, että kun pitää pyörää puhtaana niin samalla vaatteet pysyy parempana ja mukavampi ajella muutenkin.