miten iso rengas tähän mahtuu?

Niin, onks kellään tietoa, mahtuuko tällaiseen pyörimään 700c kiekko ≈40 mm renkaalla? Axle to crown olis 420 mm, joten luulis mahtuvan, mutta ajattelin silti kysyä ettei tuu vahinkoja. Tollanen halpa tekovika keula levyjarruoptiolla kun sopis kuin nenä päähän Crimson äpärään, jos ens kesällä alkaa brakeless ahdistaa…

http://on-one.co.uk/imgs/products/440x380_constWH/CZ159_P1.jpg

Luulis, että menee menee aika lähelle tätä.

Kimppatilausta? Voisin harkita tollasta crosscheckiin.

Esim. Volumen Fu Manchu haarukassa on a-c mitta 420mm. Kyl tos mahtuu varmaan jopa 29er kumi pyörimään.

^^Jaa…katoin just että kaks keulaa tulee vielä samoilla posteilla kuin 1, eli voishan sitä.

Tosin tuossa rautakeulassa on paljon paksummat nuo putket jotka menee keskeltä haarukanvarsiin (öh…terminologia hakusessa) kuin kuitukeulassa, ja se vähän epäilyttää.

Onko tuo se On-Onen kelua, jossa sanotaan olevan cantitappipaikat 24" ja 26" -kiekoille?

Minulla on sellainen fiksissä. Ajoin júuri loppukesän 28" kiekolla ja 60 mm Big Applet alla. Vielä olisi mahtunut ainakin nappulakuviokin olemaan siinä kumin pinnassa.
Se Big Apple näytti aika sopusuhtaiselta siinä keulassa, mutta varmaan 2,1" maastogummikin mahtuisi vielä pyörimään - joskin ravan kanssa olisi jo tiukkaa.

…niin ja haarukan tilavuuden vuoksi näyttää sitten todella hoopolta joidenkin 25mm kumien kanssa.

Mainittakoon myös, että levyjarrun kiinnike oli hitsattu hieman vinoon, joten sille piti antaa vähän dremeliä, että sai jarrusatulan oikeaan asentoon.

^ainakin siinä on parit tappien paikat, joskin sivuston mukaan ne on viturallaan, millä ei tässä tapauksessa oo välii. Eikä olis sillä hoopolla ulkonäölläkään väliä, sillä sehän olis menossa tähän :wink:

Eli vois tilata. Kaktus hoi :slight_smile:

Halpa, ruma ja muutenkin arveluttava. Oon mukana.

Tilasin omani heti, toivottavasti on ruma.

Kaktus - 9:44, 21.12.2011 » Halpa, ruma ja muutenkin arveluttava. Oon mukana.
PM

No ni. Ei muutakun kädet ristiin ja toivomaan että keula(t) ei oo kovin vänkyr(i)ä :slight_smile:

Sori ot, mut crc:llä on kans tarjota rumaa, halpaa ja varmasti painavaa keulaa.
http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/71942-1.jpg
Oma on matkalla ja tota sai ainakin vielä viime viikolla levarikorvakkeillakin.

^tuota mä katoin kanssa vähän sillä silmällä, männä viikolla mutta pk:t ja se, ettei CRC:llä/oikein muuallakaan kerrottu ruotoputken mittaa (29er keulassa, jossa levarikiinnikkeet on, se voi olla hyvinkin lyhyempi - ainakin kun noita twentinainereita kattelee).

Näemmä myös PW:n keulaa olis kohtuuhintaan tuolla. Painava (joskus punnasin omani ≈ 900 g) ja halpa, muttei mielestäni kovin ruma:

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/71941-1.jpg

Toi konan keula saapu tänään ja totta, ruotoputki ei ollu kauheen pitkä, 25 cm. Riitti onneks itelle, mut kaikissa rungoissa tai kaikkien mieltymymyksiin voi olla vähe snadi. A-C mitta ei myöskään o toi crc:llä ilmoitettu 440 mm, vaan 400 mm. Jokatapauksessa tilaa ja painoa vähintään riittävästi, harmi ettei nyt just ollu vaakaa kotona.
https://lh6.googleusercontent.com/-vERjt7deeFo/TvTInQhAunI/AAAAAAAAACw/g1n-yWFxqeo/s720/DSC00418.JPG
Kuvassa 35 mm mara wintteri.

No niin, paketti tuli tänään. Kuvassa kahdesta keulasta se kurantimpi, eli se jossa ei ollut maalivaurioita ja jonka levyjarrun kiinnike oli suorempi:

En tiedä paljoa levyjarruista, mutta ymmärtääkseni levyjarrun pidikkeen pitäis olla suunnilleen samassa linjassa kiekon kanssa. Tuo kuva näyttää antavan vähän anteeksi, todellisuudessa nuo kiinnikkeet on enemmän viturallaan, pitäis varmaan dremelöidä puolet pois, että asettuisivat kohdalleen.

Laitoin oitis kyselyä On-Onelle, en olekaan aiemmin päässyt testaamaan puljun asiakaspalvelua. Onneks sentään maksoin Paypalilla, niin voi laittaa viestiä sinne jos hevosnaamaset perkeleet ei vastaa asiaankuuluvalla ripeydellä.

Kaktus parka näyttää olevan aina mukana, kun mun kimppatilauksissa kusee jokin, tätä ennen pahamaineisessa Velomotionin kimpassa…

Heh, tuppauduin pyytämättä mukaan ja jätin tilaushommat sun hoidettavaksesi :slight_smile:

Tänään just asioin planet x:n aspan kanssa, ja homma hoitui vartissa postitukseen asti. Jos kiskan maastopyöräpuolta pyörittää samat jampat, niin hyvin pitäis hoitua.

Pääsi loppumaan sekä alfnsin että kyttyrän poistamat keulat. Elättelen kuitenkin toiveita Paddy Wagonissakin käytetyn Kona Retro Road Forkin poistamisesta. Tiedättekö kokemuksesta, mahtuuko siinä pyörimään 35 millin MaraWintteri?

Kyttyrä mainitsi muistaakseni omassa myynti-ilmossaan, että eteen menee 32 millinen kumi. Kuitenkin Jokke A piti 37 millistä (?) Kendaa tässä kyseisessä haarukassa.

Itsellä on hyvin mahtunut pyörimään Kona Retro Road Forkissa 35mm (tod. lähempänä 30mm) Michelin cyclocross mud 2 -rengas, marawintteri luulisi toimivan myös mutta pitkät lokasuojat jää asentamatta.

^Schwalbe Marathon plus 35-millisenä pyöri itselläni taannoin juuri ja juuri, joten Marathon Winterin kanssa menee kyllä aika hilkulle. Ehkäpä odottelisin vahvistusta asiaan joltain jolla on suoraa kokemusta tuosta haarukka-rengas-kombosta ennen tilaamista.