Mitä osia kyseisessä pyörässä?

Hei!

Ostin joskus kauan sitten osista kootun pyörän. Olisiko jollakulla enemmänkin tietoa, mitä osia kyseinen pyörä on syönyt? Onko laatuosia yms.

http://s10.postimg.org/ji02xqgyh/runko.jpg

Runko oli aikanaan maalattu ikävän vaaleanpunaiseksi. Maalattu sen jälkeen mustaksi. Maalipinta on lohkeillut ja pintaruostetta näkyvissä.

Kun näin alkuperäisen rungon, siinä luki Olmo. Maalatussa versiossa on vain tarrat, joista merkki selviää. Onko tietoa, miltä ajalta se voisi olla ja tarkempaa mallia?

Eturattaat, rataspakka ja vaihtajat ovat Campagnolon. Varmaankin Mirage-sarjaa?

Ohessa linkkejä tarkempiin kuviin (nimet laitettu, jos tiedossa):

Eturattaat:
http://s30.postimg.org/jq3k2u235/eturattaat.jpg
http://s28.postimg.org/nckecgiyl/eturattaat2.jpg

Rataspakka:
http://s4.postimg.org/groyioo4t/rataspakka.jpg

Jarrut (Saccon Borak):
http://s18.postimg.org/kw7zf5n49/etujarrut.jpg

Eturengas (Mavic CXP 12):
http://s11.postimg.org/flxtm4lir/eturengas.jpg

Takarengas (Alexrims DA13):
http://s30.postimg.org/hmxq8wro1/takarengas.jpg

Ohjaustanko (ITM Racing Super 330 Anatomica 42):
http://s27.postimg.org/fuzpgw1yr/ohjaustanko.jpg

Vaihdevivut (Suntour GPX):
http://s29.postimg.org/lxgiyv56v/vaihdevivut.jpg

Kosmeettisesti pyörä on nähnyt parempiakin aikoja mutta mekaanisesti kaikki on kunnossa.

Olen myymässä kyseistä pyörää. Paljonko tällaisesta voisi (kehtaisi) pyytää?

Kiitos kaikille!

Tässä tosiaan kuva pyörästä:

http://s10.postimg.org/ji02xqgyh/runko.jpg

popcorn.gif

ok

dibs vaihteet

Osat eivät ole mitenkään erikoisia. Runko ihan kiva. Satanen +/- parikymppiä.

Edit: Taino rungon arvo riippuu putkesta ja kunnosta.

Runkohan on ihan asiallinen Olmon tt-runko, taitaa olla samanalainen kuin esim tässä hikkyn projektissa tai tässä artpowin poolokonversiossa.

Vaikea sanoa mitä tuollaisesta kannattaisi pyytää tai maksaa. Jos runko olisi alkuperäisissä maaleissa niin saisi enemmän. Runkosetti 150e ja koko höskä 250e? (en ole ostamassa, enkä muutenkaan osaa noiden hintoja kovin arvioida)

e: haarukka ei varmaan ole alkuperäinen? Näyttää erinlaiselta kuin noissa muissa vastaavissa.

Kiitos netspider!

Tosiaan joku citypyörä olisi hakusessa ja tuo voi mennä. Pitää laittaa jonnekin myyntiin…

satanen koko romehtosta tuollaisenaan.

No sitten pidän itselläni.

Laita tänne pelkkä runkosetti ja 150e niin menee varmaan aika nopeasti. Mun mielestä tosta vois kyllä parikin sataa pyytää. Itse ostaisin heti jos en ois juuri tunkenu vikoja käytettäviä rahoja muuhun rojuu. Voi kun olisit kysellyt viikko tai pari sitten ;(

E:Huomasin vasta nyt ton maalausjutun… :confused:

Tori.fi:ssä myynnissä ruosteisia 1-vaihteisia naistenpyöriä, joiden merkistä kukaan ei ole kuullut ja niillä hintaa 100 €.

Olmon (vaikkakin hieman kulunut) runko ja Campagnolon vaihteilla olisi samanarvoinen? Minä kun luulin että ne olisivat arvostettuja merkkejä.

Eli maali maksaa enemmän kuin runko?

Jees. Selvisi. Varmaankin parempi kun vie suoraan kaatikselle.

pyorailija - 15:05, 1.3.2014 » Tori.fi:ssä myynnissä ruosteisia 1-vaihteisia naistenpyöriä, joiden merkistä kukaan ei ole kuullut ja niillä hintaa 100 €.
Niistä kannattaa tarjota kymppiä.

Totanoin, homman nimi nyt on vähän se että ne torin satasen romut on tarkoitettu persupirkoille jotka ei niistä niin ymmärrä. Sen takia tämänkin foorumin käyttäjät löytävät sieltä välillä pilkkahintaat ihan hyviä vehkeitä laatuosilla koska myyjä ei oikein tiedä mitä myy. Yleensä ne satsen raadot ei tosin ole tätä. Tämä on jo vähän eri juttu mutta ihan turha tuosta on mitään älyttömiä haaveilla, tuossa kun ei nyt vissiinkään mitään sicoossom-osaakaan ole kiinni.

Sulle annettiin jo ihan hyvät hintatiedot ja niihin auttaisi vielä jos tietäisit mitä putkea tuo on. Todennäköisesti columbuksen alleaa tai slx joista jälkimmäinen kalliimpaa.

pyorailija - 15:05, 1.3.2014 » Olmon (vaikkakin hieman kulunut) runko ja Campagnolon vaihteilla olisi samanarvoinen? Minä kun luulin että ne olisivat arvostettuja merkkejä.
Pistä osiksi ja ne tarjolle erikseen, voit pyytää enemmän. Rungosta (kunnosta riippuen) esim. 40-100€, kampisatsista 30€, lopuista osista kympin kpl/pari, eiköhän nuo mene äkkiä kaupaksi. Huomaa, että myymisessä on sitten myös enemmän tekemistä. Velobase.com on hyvä apu osien tutkimisessa.